Νέα επιτυχία της θηροφυλακής της Γ’ΚΟΠ

12:40 17/12/2022 - Πηγή: iHunt

Ακόμη μια επιτυχία προστέθηκε στις πολλές της Θηροφυλακής της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Οι θηροφύλακες της Ομοσπονδίας ακολουθώντας τις οδηγίες του Προέδρου κ. Παναγιώτη Γραμματσούλια για συνεχή παρουσία στην ύπαιθρο όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες, έχουν καταφέρει να σημειώσουν εντυπωσιακά «χτυπήματα» στη λαθροθηρία.

Αυτή τη φορά στα δίχτυα της θηροφυλακής έπεσαν δυο λαθροθήρες κατ’ εξακολούθηση. Πιο συγκεκριμένα οι θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ με έδρα τον Κ.Σ. Λεχαινών και Κ.Σ. Αρχαίας Ολυμπίας

εντόπισαν τις βραδινές ώρες της 2ας Δεκεμβρίου ένα αυτοκίνητο να κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα και να φωτίζει τους αγρούς με χρήση ισχυρού φορητού προβολέα στη ευρύτερη περιοχή του Απιδεώνα του Δήμου Δυτικής Αχαίας.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα παρακολούθησης, ακινητοποίησαν το όχημα και μετά από τον έλεγχο που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι ό ένας από τους δυο επιβαίνοντες κρατούσε λειόκανη καραμπίνα γεμάτη, έτοιμη προς χρήση. Η καραμπίνα αυτή ήταν παραποιημένη και ανήκε σε συγγενικό τους πρόσωπο ενώ παραδέχτηκαν στους Θηροφύλακες ότι δεν είναι κυνηγοί.

Ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

The post Νέα επιτυχία της θηροφυλακής της Γ’ΚΟΠ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γ’ΚΟΠ,g’kop