Σε lockdown το κυνήγι για φέτος…..

20:23 5/11/2020 - Πηγή: iHunt

Συνέντευξη  θα δώσει αύριο ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Αραμπατζής για να μιλήσει στους κυνηγούς και να πει τι θα γίνει με lockdown και το κυνήγι.

Τι αναμένεται να πει ο κ. Αραμπατζής

Αυτό που θα  πει στους κυνηγούς είναι ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες αλλά δυστυχώς δεν εισακούσθηκαν οι θέσεις της ΚΣΕ. Η θέση της ΚΣΕ ήταν και είναι ότι οι κυνηγοί πρέπει να εξαιρεθούν από τις απαγορεύσεις μετακίνησης που ισχύουν στο lockdown που ξεκινά το Σαββατο

το πρωί.

Ο κ. Αραμπατζής προσπάθησε όλη την εβδομάδα να κάνει μια τηλεδιάσκεψη με τον αρμόδιο υπουργό κ. Ταγαρά αλλά αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. Δυστυχώς από ότι φάνηκε δεν μας έδωσε καμία σημασία η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι σε συνάντηση που είχε ο κ. Αραμπατζής με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη είχε πάρει διαβεβαίωση ότι το κυνήγι θα εξαιρεθεί σε περίπτωση lock down από τις απαγορεύσεις μετακίνησης. Κάτι φυσικά που δεν έγινε βάση των ανακοινώσεων που έκανε πριν λίγο ο υπουργός πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιάς.

Αυτό που επίσης αναμένεται να πει είναι ότι θα προσπαθήσει να θεωρηθεί το κυνήγι σπόρ και να δηλώνει ο κυνηγός στο χαρτί ή στο SMS τον κατάλληλο κωδικό που είναι για προσωπική άθληση.

Το lock down λήγει 30 Νοεμβρίου και αν δεν ανανεωθεί τότε είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν οι απαγορεύσεις μετακίνησης από νομό σε νομό. Αυτό σημαίνει ότι οι κυνηγοί της Αττικής π.χ. δεν θα μπορούν να κυνηγήσουν έξω από το νομό Αττικής. Άρα για τους περισσότερους από εμάς και τους εμπόρους κυνηγετικών ειδών το κυνήγι τελειώνει το Σάββατο το πρωί στις 6:00π.μ.

Οι Κύπριοι τα κατάφεραν και οι κυνηγοί ΕΠΙΣΗΜΑ αποκλείονται από τις απαγορεύσεις μετακίνησης.

Εμείς;……

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

****ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

The post Σε lockdown το κυνήγι για φέτος….. appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα