Στο χείλος του γκρεμού η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ….

10:43 24/11/2023 - Πηγή: iHunt
Στο χείλος του γκρεμού η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ….

Σε πολύ άσχημη θέση έχει έρθει η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Η Τράπεζα Πειραιώς μετά την πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης έχει επιβάλει ασφυκτικά οικονομικά μέτρα που δημιουργούν πρωτόγνωρες καταστάσεις για την κυνηγετική ομοσπονδία. Τόσο πρωτόγνωρες που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να πληρωθούν τα κοινόχρηστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Άκυρη η καθαίρεση του Θ. Μυλόπουλου

Η

μισθοδοσία και κάποια πάγια λειτουργικά έξοδα μπορούν να πληρωθούν όμως και αυτά υπό προϋποθέσεις. Επίσης υπάρχει φραγή και στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών έτσι ότι συναλλαγές μπορούν να γίνουν πρέπει να μεταβαίνουν μέλη του Δ.Σ στο τραπεζικό κατάστημα.

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση που από ότι φαίνεται τα μέλη του ΔΣ δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην νέα αυτή κατάσταση.  Ο ταμίας μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μετέβησαν στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για να διευθετήσουν κάποιες πληρωμές αλλά έφυγαν άπραγοι γιατί ο ταμίας δεν είχε μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα….Από από μόνο του αυτό τα λέει όλα…..

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η ομάδα των πέντε (όπως τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται) έστειλαν εξώδικο στον Πρόεδρο κ. Μυλόπουλο ζητώντας του να προκηρύξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με ένα από τα θέματα να είναι ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ…. 

Αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει….Δυστυχώς….

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Υ.Σ. Το αόρατο χέρι…οδηγεί την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ στην καταστροφή και κανείς δεν το….κόβει

The post Στο χείλος του γκρεμού η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ…. appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα