Το πήραν το μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία

21:26 1/6/2021 - Πηγή: iHunt

Το μήνυμα το πήραν στη Νέα Δημοκρατία. Πλέον είναι στο χέρι τους να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Όλη η κοινωνία είναι στα κάγκελα για το βλακώδες νομοσχέδιο, που συντάχθηκε για να ικανοποιηθούν οι αρρωστημένες ιδεοληψίες της κάθε κυρά- μαριέτας που την είδε ξαφνικά υπερκυβέρνηση του βιγκανισμού και η νέα Ζαν ντ΄Αρκ της αντικυνηγετικής επανάστασης.

Οι βουλευτές που έρχονται σε καθημερινή και άμεση επαφή

με τον κόσμο, ιδίως στην επαρχία, το έλαβαν το μήνυμα με ακόμη πιο εκκωφαντικό τρόπο. Οι κυνηγοί αυτοί τη φορά κινήθηκαν πιο συστηματικά και οργανωμένα, η κεντρική καθοδήγηση από την ΚΣΕ και η ενιαία γραμμή και δημόσια παρουσία όλων των Ομοσπονδιών, Κυνηγετικών Συλλόγων και των κυνηγών, απέδωσε στη φάση που βρισκόμαστε.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του βουλευτή Κοζάνης με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Αμανατίδη στη συγκέντρωση στην Κοζάνη 

Η σοφή διαχρονικά κουβέντα του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, ότι πολλά γίνονται και δεν λέγονται και πολλά λέγονται και δεν γίνονται, ισχύει απόλυτα. Το δεύτερο είναι η μοναδική πια επιλογή της κυβέρνησης και η απόσυρση, τουλάχιστον των επίμαχων άρθρων 5 και 6, αν όχι το σύνολο του νομοσχεδίου, είναι μονόδρομος αν δεν θέλει να στουκάρει στα βράχια με φόρα. Το πρώτο διαπιστώνεται από τις δημόσιες, και μη, αντιδράσεις βουλευτών της νέας δημοκρατίας που δεν μπορούν παρά να συμφωνήσουν με τις θέσεις των κυνηγών και τρέχουν απεγνωσμένα στον κ.Πέτσα μήπως και καταφέρουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Σε αυτή τη φάση η οργανωμένη αντίδραση των κυνηγών αιφνιδίασε τους ανυποψίαστους και ανέμελους της κυβέρνησης, που δεν περίμεναν ότι θα κατακλυσθεί η διαβούλευση από δεκάδες χιλιάδες αρνητικές τοποθετήσεις για το, αν μπορούμε να το πούμε, σχέδιο νόμου περί της ευζωίας των ζώων.
Πλέον διαπιστώνουν και οι πιο αδαείς περί τα σκυλιά υπουργοί αλλά και αυτοί που ονειρεύονταν πορείες εκλογικού θριάμβου ευνουχίζοντας όποιο ζωντανό έχει πόδια και ουρά, ότι δεν είναι τα πράγματα ακριβώς όπως ήθελαν να παραμυθιάζονταν από μερικές ευαίσθητες κυρίες Εκάλης και περιχώρων και ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, με τα κανονικά σκυλιά, που δεν χρειάζονται παντόφλες, φουλάρια και γελεκάκια όταν βγαίνουν στα βουνά και στα λαγκάδια, ούτε να ξέρουν το σκυλο-ζώδιο τους για να βρουν τρυφερές αφεντικίνες.

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν φαγωθήκαμε μεταξύ μας, ούτε βγήκαν οι συνήθεις μίζεροι και μπαχαλιστές να αρχίσουν κατηγορίες κατά της ΚΣΕ, των συλλόγων, όλων γενικά εκτός από τους υπουργούς της κυβέρνησης. Είναι ένα σημαντικό κέρδος αυτό και ας μη έχει γίνει άμεσα αντιληπτό ακόμη από εμάς, ενώ το έχουν αντιληφθεί από καιρό οι επαγγελματίες εχθροί του κυνηγιού. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να μας διασπάσουν .
Ας τα έχουμε αυτά κατά νου την επόμενη φορά που θα γκρινιάξουμε για το ρόλο της ΚΣΕ, των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων.
Η οργανωμένη και συντεταγμένη αντίδραση μας στη διαβούλευση, χωρίς βρισιές και ασχήμιες, αλλά με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και σοβαρές ενστάσεις, αποδιοργάνωσε τους λίγους υπερασπιστές του εκτρώματος αυτού και άφησε ξεκρέμαστους τους εμπνευστές και συντάκτες του νομοσχεδίου.

Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε, ακόμη έχουμε τις πρώτες αψιμαχίες, στις οποίες δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, ευτυχώς, σε όλα τα επίπεδα. Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία αιφνιδιάστηκε αρχικά, όπως όλοι οι θεσμικοί παράγοντες που έλαβαν μέρος στην κοροϊδία που ονομάστηκε συνεννόηση και συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, αλλά αντέδρασε έγκαιρα και αποτελεσματικά.
Το μήνυμα, επισήμως και ανεπισήμως, δημόσια και κατ ιδίαν, θεσμικά και ιδιωτικά, σε υπουργούς και κυβερνητικούς, σε βουλευτές και κόμματα, δόθηκε με κάθε λεπτομέρεια. Και για τα όσα θα ακολουθήσουν αν τελικά η κυβέρνηση, τυφλωμένη από την αλαζονεία των νεόκοπων βιγκανιστών της εξουσίας, δοκιμάσει να κάνει πράξη το σχέδιο νόμου.

Η προσφυγή στο ΣΤΕ δεν είναι εργαλείο μόνο για ταλαιπωρία των κυνηγών εδώ και τόσα χρόνια, με προσχηματικούς λόγους διάφορων επαγγελματιών της περιβαλλοντικής προστασίας. Τον ξέρουν το δρόμο και οι κυνηγοί για το ΣΤΕ, η προειδοποίηση από την ΚΣΕ δόθηκε με κάθε δυνατή ευκρίνεια, οι αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου βγάζουν μάτια και είναι πια στο χέρι, μάλλον στο αυτί, του πρωθυπουργού να αποφασίσει
Μπορεί να ακούσει τη φωνή της κυνηγών, μαζί με όλη την κοινωνία ή του έχουν βουλώσει τα αφτιά οι κάθε λογής μαριέτες με φιστίκια και θα καταλήξει όλη αυτή η υπόθεση περίγελος της ιστορίας και ένα μεγαλοπρεπές ρεζίλι των σκυλιών.

Οι βουλευτές το πήραν μήνυμα, τους κράζουν οι πολίτες, τους φτύνουν, δεν είναι θεία βροχούλα αυτά που πέφτουν στα κεφάλια τους. Μένει να το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους της κυβέρνησης, που κρατούσαν ομπρέλα ακόμη και όταν έριχνε ο Θεός μυαλά. Και να τους επαναφέρουν στην πραγματική πραγματικότητα.

Η συντακτική ομάδα του ihunt.gr

The post Το πήραν το μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα