Βάλτε μαύρα και αρχίστε τα μοιρολόγια !!! Σπάνιος βρέθηκε νεκρός στην Άγναντη

07:17 26/1/2023 - Πηγή: iHunt

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 19/01/23 ένας λύκος, λίγο έξω από το χωριό Άγναντη, Αγίου Κων/νου, δήμου Καμένων Βούρλων. Το “σπάνιο” αγρίμι εντοπίστηκε στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες από μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Δήμου Καμένων Βούρλων, “Φίλοι Καρδιάς” και ισχυρίζονται ότι ο λύκος είναι τουφεκισμένος, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι ίδιοι στην σελίδα του συλλόγου τους.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου :

” Έχουμε και αυτή την μερίδα ανθρωποειδών ανίκανων με τουφέκια οι οποίοι

δεν είναι ικανοί να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που βλέπετε. Ο λύκος τουφεκίστηκε και κρεμάστηκε έξω από το χωριό Άγναντη Αγίου Κων/νου δήμου Καμένων Βούρλων. Έχει ειδοποιηθεί δασαρχείο αστυνομία . Εμείς πήραμε δείγμα για DNA από το ζώο σύμφωνα με της οδηγίες που μας έδωσαν οι βιολόγοι από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.Αναμένουμε εξελίξεις από τους αρμόδιους φορείς.”

Καταρχήν να υποβάλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τεθλιμένους συγγενείς του μακαρίτη του σπάνιου : οικΩλόγους, αντικυνηγετικά – φιλοζωικά σωματεία, και στις 2 Μ.Κ.Ο που έχουν αναλάβει εργολαβία την σωτηρία του συγκεκριμένου είδους, τον Αρκτούρο και την Καλλιστώ.

Παιδιά ζωή σε εσάς, να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον μακαρίτη τον σπάνιο. Τρομερό πλήγμα η απώλεια αυτού του “σπάνιου” ζώου για τον ήδη “εύθραυστο” και “απειλούμενο” πληθυσμό του λύκου στην χώρα μας, πόσοι να έχουν απομείνει ακόμα, να είναι 3 με 4.000 ???

Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ήταν καλοζωισμένος ο μακαρίτης ο σπάνιος, μεγαλόσωμος, καλοθρεμμένος και με γυαλιστερό τρίχωμα, φαίνεται ότι έτρωγε καλά.

Άραγε πόσα πρόβατα και σκυλιά να είχε κατασπαράξει πριν συναντήσει τον δημιουργό του ?

Και για να σοβαρευτούμε, δεν γνωρίζουμε από τι πήγε ο μακαρίτης ο σπάνιος, αν όντως πήγε από το τουφέκι κάποιου αγανακτισμένου κτηνοτρόφου που βαρέθηκε να τον ταΐζει με τα ζωντανά του ή πήγε από τροχαίο και κάποιος τον κρέμασε στο δέντρο, έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν πληγές και αίματα. Μια παρατήρηση από μέρους μας αντί επιλόγου, η παντελής έλλειψη οποιασδήποτε μορφής ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ο ανεξέλεγκτος υπερπληθυσμός και η υπερπροστασία οδηγούν σε αντιδράσεις και αυτοδικία. Όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση, τόσο απλά είναι τα πράγματα.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Βάλτε μαύρα και αρχίστε τα μοιρολόγια !!! Σπάνιος βρέθηκε νεκρός στην Άγναντη appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάλτε, Σπάνιος, Άγναντη,valte, spanios, agnanti