Ουσία στο κόκκινο κρέας βλάπτει τις αρτηρίες και την καρδιά

13:30 8/4/2013 - Πηγή: TVXS

Μια χημική ουσία που περιέχεται άφθονη στο κόκκινο κρέας, αποτελεί μια πρόσθετη αιτία που η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων από μπριζόλες, κιμά, μπέικον κ.α. κάνει κακό στην καρδιά, καθώς δημιουργεί πλάκες στις αρτηρίες και προκαλεί αρτηριοσκλήρυνση ή αθηρωμάτωση, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που αναδεικνύει έναν πρόσθετο παράγοντα κινδύνου από το κόκκινο κρέας.

Δέν είναι ενεργά τα βίντεο με διαφημίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα