6 χρόνια People! Φαίη Σκορδά: «Τι άλλαξε στη ζωή μου ύστερα από το πρώτο μου εξώφυλλο στο περιοδικό»

21:09 14/6/2019 - Πηγή: People

«Ιούλιος του 2013. Νομίζω ακόμα δεν ήμουν έγκυος στον Δημήτρη και ήταν η περίοδος που φεύγαμε από το Mega. Θυμάμαι όταν βγήκε το συγκεκριμένο εξώφυλλο, ήμασταν στην Τήνο για διακοπές. Ένα έντονο καλοκαίρι. Αλλά ό,τι κι αν γινόταν είχα τον Γιάννη μου, κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα! Η δύναμη αυτή

που μου έδινε ο Γιάννης τότε έχει πολλαπλασιαστεί πια με τον ερχομό του Δημήτρη. Αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου, από εκείνο το καλοκαίρι!

Τα δυο μου αγόρια είναι όλη μου η ζωή και με έχουν αλλάξει. Με έχουν κάνει πιο δυνατή και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Επίσης, η τότε διευθύντρια του περιοδικού, η Σόνια Καζόνι, η οποία είχε επιμεληθεί το συγκεκριμένο εξώφυλλο, είναι πια η νονά του Δημήτρη. Και ο τωρινός διευθυντής του People, ο Γιώργος Πράτανος, είναι ο άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί πριν από πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Για μένα το People είναι σχέσεις ζωής και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου “Χρόνια Πολλά!”».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα