Goo Hara: Αυτοκτόνησε τελικά η σταρ της K-Pop μουσικής

17:58 25/11/2019 - Πηγή: People

Από την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας της, τον περασμένο Μάιο, η Goo Hara είχε καταφέρει να γλυτώσει και να επιζήσει. Στο διάστημα που ακολούθησε από τότε μέχρι πριν λίγες μέρες, η τραγουδίστρια της K-Pop φαινόταν να το ξεπερνάει κάνοντας και συναυλίες μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως όμως λένε οι πληροφορίες από την κορεάτικη αστυνομία, η Goo Hara αυτοκτόνησε ξανά και αυτή τη φορά δεν υπήρχε γυρισμός.

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου να είχε αναρτήσει φωτογραφία στο Instagram

όπου έλεγε καληνύχτα στο κοινό της και τίποτα να μην προμήνυε το τέλος της, αλλά η Goo Hara είχε προετοιμάσει την αυτοκτονία της, αν κρίνει κανείς από το σημείωμα που άφησε.

Goo Hara: Βρέθηκε νεκρή στα 28 της η star της K-Pop μουσικής

«Ένα χειρόγραφο σημείωμα που ήταν απαισιόδοξο για τη ζωή της βρέθηκε στο τραπέζι του σαλονιού της», όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας της Σεούλ.

Η Hara λέγεται πως δεν άντεξε το έντονο διαδικτυακό bullying που αντίκρυζε σε σχόλια στις αναρτήσεις της, αλλά και σε επίπεδο διαδικτυακής συνομιλίας και, όπως συνέβη με την φίλη της Sulli, που είχε αυτοκτονήσει τον περασμένο μήνα, έτσι κι εκείνη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το μεσημέρι της Κυριακής την βρήκε η οικονόμος της νεκρή στο σπίτι της στη νότια Σεούλ και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα