Nespresso: Ο τέλειος freddo μπορεί να είναι… ο δικός σας!

16:04 8/7/2013 - Πηγή: People

Η ιστορία της Nespresso ξεκίνησε με μια απλή, αλλά επαναστατική ιδέα: να δοθεί σε καθέναν από εμάς η δυνατότητα να δημιουργεί έναν εξαιρετικό espresso ακριβώς όπως ένας εξειδικευμένος barista και να τον απολαμβάνει στην άνεση του σπιτιού του.

Η Nespresso για να εγγυηθεί το τέλειο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε παρασκευή καφέ με βάση τον espresso

προσφέρει μια συλλογή 16 εκλεκτών ποικιλιών, καθεμία με ξεχωριστή προσωπικότητα, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές γευστικές μας προτιμήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και μια σειρά από μηχανές espresso που λειτουργούν σε υψηλή πίεση 19 bar.

Για το καλοκαίρι η Nespresso μας δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσουμε τέλειο Freddo espresso ή Freddo cappuccino στο σπίτι με βάση έναν εξαιρετικής ποιότητας espresso.

Επιλέξτε μία από τις μηχανές Nespresso και απολαύστε τον τέλειο Freddo cappuccino στο σπίτι εύκολα και γρήγορα! Απλά παρασκευάσετε 2 κάψουλες από την αγαπημένη σας εκλεκτή ποικιλία και προσθέστε παγάκια.

Γεμίστε το Aeroccino με φρέσκο γάλα και πιέστε παρατεταμένα το κουμπί. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε έτοιμο κρύο, κρεμώδη αφρό γάλακτος. Προσθέστε στον καφέ σας και απολαύστε!

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.nespresso.gr/freddo.

The post Nespresso: Ο τέλειος freddo μπορεί να είναι… ο δικός σας! appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
κολπο για φρεντο εσπρεσο, φρεντο με nespresso
Τυχαία Θέματα