Sandro Nicolas: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision 2020

13:05 30/11/2019 - Πηγή: People

Aπό το 1981, που η Κύπρος συμμετείχε για πρώτη φόρα στην Eurovision, έχει στείλει στον διαγωνισμό μερικές πολύ εντυπωσιακές και ξεχωριστές συμμετοχές. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν βρίσκεται στη λίστα με τις χώρες που έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Του Μάικ Ελέζι 

Μπορεί το ΡΙΚ να μην έχει βγάλει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, όμως, όπως όλα δείχνουν, τη φετινή χρόνια

η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας- από τον 23χρονο Sandro Nicolas.

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Ο Ελληνοαμερικανός Sandro γεννήθηκε το 1996 στο Heinsberg της Γερμανίας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και παρακολουθούσε μαθήματα drums και κιθάρας. Μάλιστα, στα 15 του άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

O Sandro είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γερμανία αφού το 2018 είχε δηλώσει συμμετοχή στο γερμανικό «The Voice» και είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών φτάνοντας μάλιστα μέχρι τους ημιτελικούς.

Τη φετινή χρονιά, ο Sandro θα συμμετείχε στον διαγωνισμό που διοργανώνει η Γερμανία για την εκπροσώπηση της στη φετινή Eurovision. Ο κλειστός αυτός εθνικός τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο και η τελική απόφαση για το τραγούδι θα παρθεί από ένα πάνελ περίπου 100 ατόμων (άτομα από τον χώρο της μουσικής και θαυμαστές).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sandro Nicolas, Όλα, Κύπρου, Eurovision 2020,Sandro Nicolas, ola, kyprou, Eurovision 2020