Survivor: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα – Ρεκόρ αρνητικής τηλεθέασης ο τελικός

15:03 1/7/2019 - Πηγή: People

Μπορεί η πρώτη να μην ήταν η τυχερή της. Στη δεύτερη «θητεία» της όμως, η Κατερίνα Δαλάκα αναδείχθηκε επάξια η μεγάλη νικήτρια του Survivor. Η πρωταθλήτρια στίβου ήταν -και τις δύο σεζόν- η αντικειμενικά καλύτερη αθλήτρια και φέτος επιβραβεύτηκε και από τον κόσμο.

Για πρώτη φορά ο τελικός πραγματοποιήθηκε με δύο διαφορετικές συνδέσεις, σε δύο διαφορετικές χώρες, σε δύο διαφορετικά κανάλια. Παράλληλα με τον ελληνικό τελικό, παρακολουθήσαμε τον τούρκικο ημιτελικό, ενώ αρκετά σημεία μεταδίδονταν

με μετάφραση.

Μετά από την ανακοίνωση της ψηφοφορίας των Ελλήνων τηλεθεατών, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα αποχώρησαν από τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ και το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να αναδείξει τον μεγάλο νικητή του φετινού Ελληνικού τελικού, ανάμεσα στη Δήμητρα Βαμβακούση και την Κατερίνα Δαλάκα.

Η πρωταθλήτρια στίβου ήταν αυτή που τα κατάφερε και ακολούθησαν μοναδικές στιγμές και πανηγυρισμοί.

View this post on Instagram

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια του #Survivor2019 .. #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Jun 30, 2019 at 4:04pm PDT

Στα χαμηλά η τηλεθέαση

Φέτος το Survivor δεν ήταν από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ. Μπορεί ο τελικός να κυμάνθηκε υψηλότερα από τις καθημερινές μετρήσεις, όμως τα νούμερα του , ήταν χαμηλότερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Συγκεκριμένα, σημείωσε το 25,7% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο (00:45 – 01:00) μέχρι το 36,4%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν 20,4% με το υψηλότερο τέταρτο (00:45 – 01:00) να φτάνει στο 30,2%.

Keywords
Τυχαία Θέματα