The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς ανέλαβε τα έξοδα για να φτιάξει η παίκτρια του τις φωνητικές της χορδές

16:12 2/12/2019 - Πηγή: People

Ξάφνιασε τους πάντες ο Σάκης Ρουβάς στο επεισόδιο του The Voice το βράδυ της Κυριακής. Στο τελευταίο επεισόδιο των Battles, ο coach είδε την Μαρίνα και τη Βάλια να διαγωνίζονται για το ποια από τις δύο θα περάσει στα live. Η Βάλια Δήμου όμως έχει από την πρώτη στιγμή πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές.

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς της είχε εξηγήσει ότι δεν μπορεί να της

πει να συνεχίσει και να το πάρει πάνω του, ούτε όμως μπορεί να της κόψει την προσπάθεια. Μέχρι αυτό το στάδιο τα πράγματα προχωρούσαν όπως τα ήθελε εκείνη. Όμως είχε φτάσει η στιγμή που ο Σάκης έπρεπε να παρέμβει. Και το έκανε με τον πιο μεγαλόψυχο τρόπο.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στη Βάλια ότι τη θεωρεί τρομερή φωνητικά, αλλά δε μπορεί με αυτό το πρόβλημα να συνεχίσει να επιβαρύνεται.

«Βάλια μου είσαι μια υπέροχη τραγουδίστρια. Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Να έρθεις στις συναυλίες. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια. Θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις. Έχοντας πει, λοιπόν, όλα αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με τη φωνή σου».

Σε αυτό το σημείο η Βάλια του ανέφερε πως για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές επεμβάσεις, θα χρειαστεί λεφτά. «Ναι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και μπορώ να το καλύψω».

Τότε ο Σάκης Ρουβάς της έκανε την πρόταση και την εξέπληξε. «Κι αν σου έλεγα ότι αυτό θα το φροντίσω εγώ, τι θα έκανες;»

Η Βάλια, όπως και οι υπόλοιποι στο στούντιο, αλλά και οι τηλεθεατές, τα έχασαν. «Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο. Μου ακούγεται σαν όνειρο. Θα ήταν υπέροχο, πραγματικά».

Για να δείξει κιόλας ότι το εννοεί και δεν το λέει αόριστα, ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε ημέρα για να ξεκινήσει η διαδικασία της διόρθωσης των φωνητικών της χορδών.

«Αν το θες κι εσύ, Δευτέρα θα σου κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Voice, Σάκης Ρουβάς,Voice, sakis rouvas