Tom Ford: Αποκαλύπτει ότι δεν πλένει τα ρούχα του και εκπλήσσει..!

17:15 16/8/2019 - Πηγή: People

Ο O Tom Ford δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το πιο hot όνομα στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας. Πολυάσχολος, ταλαντούχος, καλλιτέχνης και επιχειρηματίας ταυτόχρονα, υπεύθυνος για τις κινήσεις του οίκου μόδας που φέρει το όνομά του, πατέρας ενός 6χρονου γιου και σύζυγος του 70χρονου Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ.

Όμως, όπως αποκαλύπτει, αν και ένας από τους πιο ισχυρούς designer και μετρ του στιλ παγκοσμίως δεν έχει χρόνο να ασχολείται

με το δικό του προσωπικό στιλ, να χάνει χρόνο φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό look την ημέρα, γι’ αυτό τους μήνες που η δουλειά τον πνίγει, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορά καθημερινά τα ίδια ρούχα, χωρίς να τα πλένει ή απλώς να αλλάζει πανομοιότυπες εμφανίσεις, για τις οποίες δεν χρειάζεται να σπαταλήσει καθόλου χρόνο για να τις δημιουργήσει.

Μιλώντας στη Vogue αποκάλυψε ότι συχνά νιώθει ότι στη δουλειά κυκλοφορεί με φόρμα  εργασίας.

«Μαύρο, καφέ και γκρι. Και άσπρο για το τένις. Αυτά είναι τα χρώματά μου», αποκάλυψε και συνέχισε εξηγώντας: «Για παράδειγμα, αυτά τα παντελόνια πιθανότατα να έχουν και μήνες να πλυθούν. Φοράω τα ίδια ρούχα στην δουλειά μέρα παρά μέρα. Τα βγάζω από το βράδυ και τα κρεμάω σε ένα πράγμα που κανείς δεν χρησιμοποιεί πλέον, το λεγόμενο valet de nuit. Βάζω το σακάκι μου από πάνω, γυρίζω το παντελόνι ανάποδα, βγάζω τις τσέπες έξω και το επόμενο πρωί σηκώνομαι, ξυπνάω τον Τζακ για να τον πάω σχολείο και τα ρούχα μου είναι έτοιμα εκεί».

Τι είναι, όμως, το valet de nuit; Πρόκειται για ένα είδος επίπλου που παλιότερα χρησιμοποιούσαν οι ράφτες και κυρίως εκείνοι που εργάζονταν στην υπηρεσία βασιλικών οικογενειών, προκειμένου να ακουμπούν με φροντίδα τα σακάκια και τα παντελόνια των κυρίων της υψηλής κοινωνίας, ώστε να στρώνουν εύκολα, να μην τσαλακώνονται και να μη χρειάζονται επίμονο σιδέρωμα, προκειμένου να δείχνουν ατσαλάκωτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα