YFSF 6: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας και η πρώτη νικήτρια

11:21 17/2/2020 - Πηγή: People

Πρεμιέρα έκανε χθες, Κυριακή 16/02, το λαμπερό show του «Your Face Sounds Familiar», για 6η συνεχόμενη χρονιά. Στην παρουσίαση βρίσκεται, βεβαίως, η Μαρία Μπεκατώρου – που εντυπωσίασε χθες  με τη glam και ροκ εμφάνισή της-, και στην κριτική επιτροπή συναντάμε τους Γιώργο Μαζωνάκη, Αλέξη Γεωργούλη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η πρεμιέρα, λοιπόν, έκλεισε με τη νίκη να πηγαίνει στη νεαρή τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου, που μεταμορφώθηκε σε Ariana Grande και ερμήνευσε

το «7 Rings». Τα σχόλια που απέσπασε από τους κριτές ήταν πολύ θετικά, και στο τέλος συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς που την οδήγησαν στην πρώτη θέση.

Δείτε την ερμηνεία της στο video παραπάνω >>>

Όπως ανακοίνωσε η πρώτη νικήτρια του YFSF, το έπαθλο της θα δώσει στη Save A Greek Stray (SGS), τη φιλοζωική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία που έχει ιδρύσει η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση.

Την ερχόμενη Κυριακή, η Τάνια Μπρεάζου θα ενσαρκώσει την Άννα Βίσση.

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας 

Το YFSF είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό. Και αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας, που ήταν υψηλά.

Το YFSF 6 στο σύνολο έκανε 29,2% και στο δυναμικό 28,4%, ενώ σε αρκετά τέταρτα κινήθηκε πάνω από το 30%, φτάνοντας μέχρι και 36,6%.

Keywords
Τυχαία Θέματα