Άντρας βρήκε κρυμμένα στον μεταχειρισμένο καναπέ που μόλις είχε αγοράσει 43.000 δολάρια και τα επέστρεψε

19:27 18/1/2020 - Πηγή: People

Ο Χάουαρντ Κίρμπι είχε ακούσει αρκετές φορές στις είδησεις για ανθρώπους που έβρισκαν πορτοφόλια στον δρόμο και τα επέστρεφαν στον ιδιοκτήτη μέσω της αστυνομίας και είχε μπει πολλές φορές στη διαδικασία να σκεφτεί τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση αυτών των ανθρώπων. Μέχρι που η μοίρα του έβαλε το πιο μεγάλο δίλημμα.

Ο μεσήλικας Χάουαρντ είναι σε μια ηλικία που δουλεύει για να ολοκληρώσει τη δόση του δανείου και να μπορέσει να βγει στη σύνταξη. Προσφάτως αγόρασε από ένα κατάστημα μεταχειρισμένων επίπλων έναν καναπέ. Από

την πρώτη στιγμή ένιωθε κάπως άβολα σε ένα σημείο του. Κάποια στιγμή, καθώς έβγαλε τα μαξιλάρια, είδε κάτι να εξέχει. Ήταν μερικά χαρτονομίσματα. Μη φανταστείτε πολλά. Μόνο 43.170 δολάρια.

Μόλις τα είδε, δε μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του και σκέφτηκε όσα θα μπορούσε να κάνει με αυτά τα λεφτά, ώστε να ξεμπερδέψει με υποχρεώσεις και να είναι πιο κοντά στη σύνταξη.

money found in couch returned
https://www.abc12.com/content/news/Ovid-man-returns-43000-found-in-cushion-567063711.html
Credit: ABC 12

Λίγα δευτερόλεπτα κράτησε αυτή η σκέψη. Αντικατάσταθηκε σχεδόν αμέσως από τη σκέψη του τι θα κάνουν αυτοί που τα είχαν και τα έχασαν. Στην πορεία βέβαια έμαθε πως η ιδιοκτήτρια των χρημάτων δε γνώριζε για την ύπαρξη τους, αλλά και πάλι.

Ο πατέρας της φαίνεται πως μάζευε αυτά τα λεφτά και τα είχε κρύψει στον καναπέ, μέχρι που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ίδια είχε δώσει το έπιπλο για μερικά χρήματα, που θα τους ήταν πιο χρήσιμα. Ο Χάουαρντ αγόρασε τον καναπέ για 70 δολάρια και τώρα θα επέστρεψε στην κόρη των Νιούμπερι πάνω από 43 χιλιάρικα.

«Όπως και να είναι η ζωή αυτών των ανθρώπων, για μένα το σωστό είναι αυτό που έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άντρας, 43 000,antras, 43 000