Δημήτρη Φραγκιόγλου, γίνεται να μην σε αγαπάμε εσένα;

16:03 5/10/2019 - Πηγή: People

Πρωταγωνιστεί στο «Χειμωνιάτικο Ταξίδι» του Σταμάτη Πολενάκη, που θα ανέβει για 20 παραστάσεις στο studio Μαυρομιχάλη με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τις 7 Οκτωβρίου. Στο μεσοδιάστημα, απαντά για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι όμορφο ή αναπάντεχο.

Τελευταία φορά που…

Χρησιμοποίησες μια απίθανη δικαιολογία για να ακυρώσεις ραντεβού; 

Είπα ότι ξέχασα ανοιχτό το μάτι της κουζίνας και έπρεπε να γυρίσω πίσω για να αποφύγω επαγγελματικό ραντεβού. Το συγκεκριμένο

σκηνικό συνέβη πριν αρκετά χρόνια.

Είδες μια ωραία ταινία;

Είδα πρόσφατα στο Netflix την ταινία των αδελφών Κοέν «Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς». Μου άρεσε πολύ γιατί είναι ένα αλλιώτικο παράδοξο γουέστερν που μοιάζει με λογοτεχνικό αφήγημα.

Άκουσες ένα κολακευτικό σχόλιο;

Είπα κάπου πρόσφατα ότι «η αγάπη του κόσμου είναι ίσως και η μεγαλύτερη απολαβή στη δουλειά μας» κι ένας καλός φίλος – συνεργάτης σχολίασε: «Γίνεται να μη σε αγαπάνε εσένα;». Χάρηκα!

Είχες τάσεις φυγής; 

Τάσεις φυγής ένιωθα έντονα την περίοδο που τέλειωνα το Λύκειο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ήξερα ότι ένας κύκλος είχε κλείσει και έπρεπε να φύγω. Ήρθα στην Αθήνα και το ξεπέρασα.

Ερωτεύθηκες; 

Ερωτεύθηκα πριν 3,5 χρόνια και έμαθα για άλλη μια φορά ότι στα ερωτικά ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα και ισχύει η φράση «ποτέ μην λες ποτέ».

Καυγάδισες με τον κολλητό σου;

Πριν από χρόνια καυγάδισα με τον κολλητό μου γιατί του είπα τη γνώμη μου για την τότε κοπέλα του που δεν μου άρεσε ως «ηθοποιός». Κάναμε τρία χρόνια να μιλήσουμε.

Υπήρξες προληπτικός; 

Υπάρχει συγκεκριμένο άτομο που όταν μου τηλεφωνεί, ξέρω ότι κάτι κακό θα ακολουθήσει. Όσο και να παλεύω να το βγάλω από το μυαλό μου δεν τα καταφέρνω γιατί πάντα κάτι συμβαίνει!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα