Ελένη Βαΐτσου: Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Χρήστο Ανθόπουλο;

07:09 12/6/2019 - Πηγή: People

Η Ελένη Βαΐτσου έχει συνηθίσει να ζει με μια βαλίτσα στο χέρι τα τελευταία χρόνια. Τις σεζόν που το Μπρούσκο σημείωνε μεγάλη επιτυχία, η όμορφη πρωταγωνίστρια είχε κάνει το αεροδρόμιο δεύτερο σπίτι της, δεδομένου ότι τα ταξίδια σε Κρήτη και Κύπρο ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με το επαγγελματικό της πρόγραμμα. Και κάπως έτσι η ζωή της συνεχίζεται σε παρόμοιους ρυθμούς. Αυτή τη φορά δεν υποδύεται κάποιον ρόλο. Συστήνεται στο κοινό ως Ελένη Βαΐτσου

και μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο ταξιδεύουν σε όμορφες πόλεις του εξωτερικού, ανακαλύπτουν μαγικά τοπία και τα παρουσιάζουν στο κοινό μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ The Tourists.

«Χτυπάει μια ωραία μέρα το κινητό μου, ενώ είμαι στον δρόμο, και ακούω από την άλλη άκρη της γραμμής τον Χρήστο. Μου είπε ότι θέλει να με δει μαζί του σε μια εκπομπή και το μόνο που ζήτησε να μάθει είναι αν είμαι διαθέσιμη επαγγελματικά. Δεν είχα κλείσει κάτι, οπότε κάναμε το ραντεβού και αμέσως συμφωνήσαμε. Από την πρώτη μας συνάντηση αντιλήφθηκα την τρέλα του, δεν την έκρυψε άλλωστε. Το κόνσεπτ της εκπομπής μου άρεσε πολύ, δεν είχα άλλη υποχρέωση, οπότε δεν υπήρχε λόγος να μην το κάνω» εξηγεί στο PEOPLE φανερά ενθουσιασμένη για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Παρακολουθεί τα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση, δεν το κάνει όμως για να εντοπίσει τυχόν λάθη. «Πλέον, δεν λέω τι μπορώ να διορθώσω. Τα απολαμβάνω τα επεισόδια. Θέλω να δω τι επέλεξαν στο μοντάζ να μπει, καθώς, όπως καταλαβαίνεις, κάνουμε πολλά πράγματα και αρκετές τρέλες που ξέρουμε ότι θα κοπούν». Η κούραση αναμφίβολα χτυπάει την πόρτα σε όποιον βρίσκεται διαρκώς μακριά από το σπίτι του, ωστόσο, όταν τη ρωτάω αν θα μπορούσε να ζει σε αυτούς τους ρυθμούς για τα επόμενα χρόνια, ξεκαθαρίζει: «Περνάμε πολύ ωραία, οπότε η κούραση δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας. Για εμένα ανασταλτικός παράγοντας είναι μόνο κάποια άλλη δουλειά στον τομέα μου, γιατί η υποκριτική είναι η προτεραιότητά μου».

Πηγή: PeopleΔιαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα