Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1

13:09 31/5/2019 - Πηγή: People

Αν και πολλά είχαν ακουστεί στην αρχή της περασμένης σεζόν για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου τελικά όλα πήγαν καλά. Στις αρχές της δεύτερης σεζόν, ο δημοφιλής παρουσιαστής, επανήλθε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με την βραδινή εκπομπή «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τις ξεχωριστές του συνεντεύξεις, κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κάνοντας τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί

του. Έτσι και έγινε αφού όπως ανακοινώθηκε αργά χθες το απόγευμα, το κανάλι του Αμαρουσίου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή για τα επόμενα δυο χρόνια.

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects. Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ανανέωσε, ΑΝΤ1,grigoris arnaoutoglou, ananeose, ant1