Η ατζέντα της εβδομάδας (20-22/12): Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το ΠΣΚ

10:08 20/12/2019 - Πηγή: People

Άλλο ένα ΠΣΚ που το πιο πιθανό είναι να αγχωθούμε για το τι θα κάνουμε και να προτιμήσουμε τον καναπέ μας. Αλλά εσύ μην είσαι σαν κι εμένα. Εβδομάδα εορταστική ξεκινάει, εβδομάδα όπου οι μηχανές της κούρασης θα σβήσουν και η διασκέδαση διαρκείας θα πάρει θέση. Δες τις προτάσεις μας, αλλά κάνε κράτει γιατί θα ακολουθήσουμε τη Δευτέρα με τα χριστουγεννιάτικα πάρτι. Κάναμε και ρίμα.

ΘΕΑΤΡΟ: Η Αδερφή μου @Αγγλικανική Εκκλησία

«Όποιος έχει αγόγγυστα σκατοσκουπίσει άρρωστο είναι μείζων όλων των τιτάνων της θεολογίας. Γνώρισα στη ζωή μου σπουδαίους ανθρώπους, συγγραφείς,

φιλοσόφους, επιστήμονες, ορισμένοι – οι λιγότεροι – μου έγιναν συμπαθείς, περνάω καλά στη συντροφιά τους. Ξέρω να αξιολογώ τα έργα τους και να τα τιμώ όταν αξίζουν, η ηθική όμως εκτίμησή μου πηγαίνει μόνο, αποκλειστικά και μόνο, σε όσους στάθηκαν δίπλα σε βαριά και ανίατα άρρωστους και τους φρόντισαν δίχως κανένα γογγυσμό, με αγάπη και αφοσίωση».

Ο Περικλής Μουστάκης σκηνοθετεί το βιωματικό αφήγημα του Σταύρου Ζουμπουλάκη «Η αδερφή μου», από τις 19 Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον ατμοσφαιρικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου, στο Σύνταγμα. Ερμηνεύουν η Δώρα Στυλιανέση και ο Δημήτρης Σιγανός.

Μέσα από την επιληψία της αδερφής του, που σφράγισε τη ζωή της και, με έναν άλλο τρόπο, και τη δική του, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, θέλησε να μας μιλήσει για την αρρώστια, τον πόνο, τη χαρά, την πίστη και πάνω από όλα για την καλοσύνη και την αγάπη. Ένα κείμενο τελικά παρηγορητικό.

Ο συγγραφέας, μάς χαρίζει ένα άκρως εξομολογητικό και βαθιά προσωπικό αφήγημα, το οποίο μέσα από συνομιλίες με την Βέιλ, τον Λεβινάς και τον Καμύ, φτάνει σε μας ως ένα μείζον θεολογικό σχόλιο, μια υπαρξιακή και ταυτόχρονα οικουμενική διερώτηση πάνω στο ζήτημα της αγάπης, της πίστης, αλλά και της  αρρώστιας.

Η αφοπλιστική, εξομολογητική απλότητα της αφήγησης του Ζουμπουλάκη, τρυπάει σαν βέλος το κέντρο της καρδιάς και προκαλεί εσωτερικό ρίγος, οδηγώντας τελικά στη λύτρωση.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Περικλής Μουστάκης

Επιμέλεια σκηνικού χώρου-κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Μουσική επιμέλεια: Φραγκίσκη Μουστάκη

Βοηθοί σκηνοθέτη: Φραγκίσκη Μουστάκη – Δημήτρης Σιγανός

Φωτογραφίες: Μέντωρ Δρακούλης & Γιάννης Πρίφτης

Επικοινωνία: Άρης Ασπρούλης

Παίζουν: Δώρα Στυλιανέση & Δημήτρης Σιγανός

Παραστάσεις: 19, 20, 27, 28 Δεκεμβρίου/3, 4, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 Ιανουαρίου/6, 7 Φεβρουαρίου, Ώρα Έναρξης: 21.00

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Tom In Greece @Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Ο ταλαντούχος πολυσυζητημένος σκηνοθέτης Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος μεταφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το επιτυχημένο έργο του Μισέλ Μαρκ Μπουσάρ, “Tom à la ferme” (2011), σε μια διασκευή εμπνευσμένη (και) από την ελληνική πραγματικότητα (μτφρ. Αμαλία Κοντογιάννη).

Το συγκεκριμένο έργο του Μπουσάρ έχει διασκευαστεί και για τη μεγάλη οθόνη από τον επιτυχημένο νέο σκηνοθέτη Xavier Dolan (2013, ελλ. τίτλος «Ο Τομ στη φάρμα»), ο οποίος το περιγράφει ως μια ιστορία για ανεστραμμένους ρόλους και κόσμους. Ο τίτλος έχει μεταφραστεί στα γερμανικά ως “Sag nicht, wer du bist”, δηλαδή «Μη λες ποιος είσαι».

Ο Μισέλ Μαρκ Μπουσάρ, γεννημένος το 1958 στο Κεμπέκ του Καναδά, ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τη δημιουργία θεατρικών έργων και την οργάνωση παραστάσεων. Το 1987, με την παρουσίαση του “Les Feluettes ou la Répétition d’un drame romantique” (Τα κρινάκια ή η επανάληψη ενός ρομαντικού δράματος), κατάφερε να κατακτήσει την καθολική αναγνώριση του θεατρικού κοινού στον Καναδά.

Έχει γράψει πάνω από 20 θεατρικά έργα, που έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες (μεταξύ άλλων, στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα ολλανδικά, τα ιταλικά και τα γερμανικά) και διασκευαστεί για το σινεμά και την όπερα. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς θεατρικούς συγγραφείς της γενιάς του στον Καναδά. Έχει τιμηθεί με αναρίθμητα βραβεία και έχει αναγορευτεί Αξιωματούχος της Τάξης του Καναδά και Ιππότης της εθνικής Τάξης του Κεμπέκ, ενώ είναι μέλος της Ακαδημίας Γραμμάτων του Κεμπέκ.


Συντελεστές:

Μετάφραση: Αμαλία Κοντογιάννη
Σκηνοθεσία: Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος
Σκηνικά & Κοστούμια: Τίνα Τζόκα
Μουσική: Amateurboyz
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέλλα Ράπτη
Σύμβουλος Δραματουργίας: Lisiane Durand
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Ανδρεαδάκη
Μια ιδέα της Eteria Filon
Παραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Ερμηνεύουν:

Τομ: Αντώνης Πριμηκύρης
Αγαθή: Ρένια Λουιζίδου
Φράγκος: Λευτέρης Πολυχρόνης
Σάρα: Eva Maria Sommersberg

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

LIVE: Lip Forensics/ Strawberry Pills / The Man & His Failures Live @Death Disco 20/12

Τρία από τα πιο δυναμικά και ανερχόμενα γκρουπ της εγχώριας ηλεκτρονικής και σκοτεινής μουσικής θα μοιραστούν τη σκηνή του Death Disco την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος φυσικά για τους Lip Forensics τους Strawberry Pills και τους The Man & His Failures που θα μας χαρίσουν μια βραδιά – party γεμάτη beats, synths, κιθάρες και σκοτεινή αισθητική.

Σκοπός τους;

Να κουνηθεί για ακόμη μια φορά στους ρυθμούς τους η Αθήνα.

Και όλα αυτά σε ένα κλαμπ που έχει χαράξει τη δική του, ξεχωριστή, πορεία στη νύχτα τα τελευταία χρόνια.

Το συγκεκριμένο live είναι και μια γιορτή αφιερωμένη στη φιλία που δένει τα μέλη των γκρουπ, η οποία μετράει κάτι παραπάνω από δεκαετία.

Δυνατές μουσικές, παγωμένες μπύρες και όμορφη διάθεση.

Με λίγα λόγια, ένα ιδανικό βράδυ Παρασκευής.

Doors Open: 20:30

Για τα περαιτέρω τσέκαρε εδώ.

Planet of Zeus @Fuzz 20-21/12

Οι καταιγιστικοί Planet Οf Zeus παρουσιάζουν το εξαιρετικό νέο album τους, «Faith in Physics», μαζί με όλα τα εκρηκτικά τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία τους, σε ένα διήμερο-φωτιά! Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club, τα Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίτερα!

Μια μπάντα που δεν χρειάζεται συστάσεις, με αξιοζήλευτη πορεία και μια αδιαφιλονίκητη χημεία επί σκηνής. Με τη μία sold out συναυλία να διαδέχεται την άλλη, σε κάθε πόλη και σε κάθε venue, έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της χώρας μας εδώ και πολύ καιρό, ταξιδεύοντας τα βαριά, γεμάτα groove, riffs τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φετινή εμφάνισή τους στο Release Athens, στο πλάι των Clutch και Black Rebel Motorcycle Club, μνημονεύεται ακόμα. Η σχέση του αθηναϊκού heavy rock κουαρτέτου με το κοινό είναι μοναδική και πλέον οι εμφανίσεις τους δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!

Το ντεμπούτο τους, «Eleven The Hard Way», το έπαιξε μέχρι και ο Bruce Dickinson στο BBC radio. Τα «Macho Libre» και «Vigilante» εδραίωσαν τη φήμη τους με τραγούδια σαν τα «Leftovers», «Vanity suit», «Vigilante» . Το «Loyal to the Pack», με τη μελωδία να βγαίνει μπροστά, έγινε το πιο επιτυχημένο album τους. Το «Live in Athens» απλά απέδειξε την εξέλιξή τους.

Ο νέος δίσκος τους ακούγεται ως το ιδανικό soundtrack της δυστοπικής κατάστασης του πλανήτη μας, ένα heavy rock ξέσπασμα! Στιχουργικά είναι σίγουρα ο δίσκος με τον πιο έντονο κοινωνικοπολιτικό στίχο. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, έγραψαν το album «σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει ο παραλογισμός, οι ακροδεξιές πολιτικές βρίσκουν παντού έδαφος, όπως και ο θρησκευτικός φανατισμός και η ελευθερία του λόγου δοκιμάζεται καθημερινά». Ψηφιοποίηση, θρησκεία, ψευτο-επανάσταση των social media, κάθε είδους εθισμός.

Η μπάντα ηχητικά επιλέγει τον «βρώμικο» δρόμο, δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ταξιδεύουν τα μηνύματά τους. Heavy groove riffs, πανέξυπνα και γεμάτα, που θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές των Rage Against The Machine, την ενέργεια των MC5 και τα pop ερεθίσματα των Queens Of The Stone Age.

O δίσκος κυκλοφορεί από την περίφημη Heavy Psych Sounds.

Την Παρασκευή το opening act θα είναι οι Sadhaus και το Σάββατο οι Krotalias.

Μάθε τα πάντα εδώ.

Μιχάλης Ρακιντζής @Σταυρός του Νότου Plus 21/12

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ξανά στον Σταυρό του Νότου plus, μετά απο τις επιτυχημένες sold-out εμφανίσεις της προηγούμενης σεζόν. Και φέτος τα Σάββατα του Δεκεμβρίου θα ομορφύνουν την διασκέδασή μας καθώς όλες οι αγαπημένες επιτυχίες του, που ακόμη αποτελούν σημείο αναφοράς στη ζωή μας, θα αναβιωθούν μέσα απο το Funk concept που θα μας παρουσιάσει.

Τα τραγούδια που μας καθόρισαν,τα τραγούδια που αγαπάμε ακόμη, τα τραγούδια που σιγοτραγουδάμε, τα τραγούδια που «ξυπνάνε» την εφηβεία μας και μας γεμίζουν ζωτική ενέργεια κάθε φορά που τα ακούμε, θα γεμίσουν φως τις γιορτινές μας μέρες. Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η χαρισματική του μπάντα ( Πέτρος Χατζηγεωργίου-Keyboards , Γιώργος Πανταλός-keyboards, Αδάμ Δόγκας-Saxophone, Γιάννης Νοταράς-Drums), ετοιμάζουν ένα δυνατό μουσικό πάρτυ αναμνήσεων και έχουν πολύ…funky διάθεση με τα τραγούδια να έχουν απογειωθεί, όπως ποτέ ξανά.

Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα τις βρεις εδώ.

DJ SETS: Irie Action Sound System Meets Inity Connection And Dub Relief @Romantso 20/12

Το IRIE Action Sound System συνεχίζει τις συναντήσεις του στο Ρομάντσο, με καλεσμένους αυτή τη φορά από την αθηναϊκή σκηνή, τους I’n’Ity connection και τους Dub Relief. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί μία οικογενειακή μουσική συνάντηση σε διαδοχικά Roots και Dub επιλογές.

Irie Action Sound System

Το IRIE Action Sound System έχει βάση την Αθήνα. Είναι το πρώτο Reggae Sound System της χώρας. Ξεκίνησε το 2005 σαν URM με ιδρυτικό μέλος τον Oldjohn, μέσα από την αγάπη για την Reggae μουσική και αντλώντας έμπνευση από την Τζαμαϊκανική κουλτούρα των ηχοσυστημάτων. Το Irie Action Sound System είναι ένα ανεξάρτητο χειροποίητο ηχοσύστημα που σκοπός του είναι να παίζει σε κάθε πόλη της χώρας, μεταδίδοντας το μήνυμα και την ενέργεια της Reggae Μουσικής.

I’n’Ity connection

Το I’n’Ity connection (άινιτι κονέξιον) δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 από δύο πρώην μέλη του THC Sound System, την παλαιότερη και μακροβιότερη ομάδα djs (selectors, όπως λέγονται στην Τζαμάικα) που υπάρχει στην Ελλάδα. Η Mat Shunyo (aka Rudy) ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του THC (1989) και ο Collie Youth μπήκε στην ομάδα κάποια χρόνια αργότερα. Έχουν κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις σε διάφορα clubs, festivals και events σε παραλίες της Αττικής και της Ελλάδας γενικότερα. Επίσης, ήταν ραδιοφωνικοί παραγωγοί επί δυόμιση χρόνια σε δύο σταθμούς έχοντας κάνει 100 εβδομαδιαίες διαδρομές/εκπομπές με το reggae train.  Από το 2015 εκπέμπουν διαδικτυακά στον Dice Webradio κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Inity στα Patois (η τζαμαϊκάνικη διάλεκτος) λέγεται η ενότητα (unity) και το I’n’I είναι έκφραση που χρησιμοποιούν οι rastafarians όταν μιλάνε στο πρώτο πρόσωπο, μιας και νιώθουν πάντα συνδεδεμένοι με τον Jah και ο ένας με τον άλλον, και κυριολεκτικά σημαίνει «δεν υπάρχει εγώ/εσύ/αυτός/ή, δεν υπάρχει εγωϊσμός, υπάρχει απλώς το ε μ ε ί ς». Κατά κάποιον τρόπο είναι το τζαμαϊκάνικο namaste.

Ο Collie Youth και η Mat Shunyo τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη στις μουσικές που χτυπούν στον ρυθμό της καρδιάς, επιλέγουν rocksteady, roots και dub από τη χρυσή εποχή της reggae, και όχι μόνο…

Στηρίζοντας το «peace, love and unity», τις έννοιες για τις οποίες μιλάει κατά κύριο λόγο η reggae μουσική, συνεργάζονται με ομάδες και selectors από την τοπική αθηναϊκή σκηνή και της Ελλάδας γενικότερα.

Dub Relief

Το Dub Relief δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Αθήνα με στόχο τη διάδοση της roots reggae-dub μουσικής στην πόλη. Ήδη από τους πρώτους μήνες του 2019 η ομάδα είχε επηρεαστεί φανερά από την Soundsystem κουλτούρα και ξεκίνησε το ταξίδι για την υλοποίηση ενός χειροποίητου Mini Soundsystem, το οποίο και έγινε πραγματικότητα τον Νοέμβριο του 2019. Ο στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι να μεγαλώσει η οικογένεια του Dub Relief και να ενδυναμωθεί η Soundsystem σκηνή στη χώρα.

Μάθε τα όλα εδώ.

PARTY: Pepper 96.6 @Gazarte 20/12

Πιστός στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο ραντεβού του, ο Pepper μας περιμένει στο Gazarte για ένα τριώροφο πάρτυ.

THE LEGENDARY THROWBACK Xmas PARTY

LET’S DANCE!

3 όροφοι – 3 stages – 30 Μουσικοί – 7 DJs

Μουσικοί, τραγουδιστές, συγκροτήματα και DJs συγκεντρώνονται για άλλη μια χρονιά για το πιο λαμπερό party της χρονιάς.

GAZARTE MAIN STAGE

Throwback Dance Party με τους:

Γιώργος Μπίλιος, Idra Kayne, Irene, Ιαν Στρατής.

SPECIAL GUESTS: Katerina Duska, Leon of Athens, Monsieur Minimal, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κατερίνα Μπουρνάκα, Amalia και ο Δάκης!

3 ώρες Live μουσική για χορό με τραγούδια που αγαπάμε να μισούμε… αλλά λατρεύουμε να χορεύουμε!

Η Houseband του Pepper 96,6 με τους: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, Στέφανος Σακελλαρίου, Γιώργος Μπουλντής, Δημήτρης Στασινός.

Περισσότερα info θα βρεις εδώ.

Cosmonauts x Rave or Die @Temple 21/12

H Cosmonauts Athens & το Temple Athens παρουσιάζουν
Rave Or Die Label Showcase
UMWELT [Rave or Die / Return to Disorder]
Stranger [Rave or Die / Monmon Black]
Cirkle – live [ Float Records / Elektrika ]
Saniter & Theremin [Cosmonauts Athens]
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019
Temple Athens (Ιακχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Πόρτες 23:55

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Limited: 8€
• Presale: 10€
• Door: 12€

Περισσότερα εδώ.

ΦΑΓΗΤΟ/ΠΟΤΟ: Φιλότιμος @Πειραιά

Το νέο All Day Cafe Bar στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά είναι το καινούργιο στέκι της πόλης και όλων όσοι αγαπούν το σύγχρονο Γαλλο – Αμερικανικό comfort food.

Πήρε το όνομά του από τον κύριο Φιλότιμο έναν πληθωρικό και άκρως ερωτεύσιμο με καλλιτεχνική φυσιογνωμία και αδυναμίες Πειραιώτη, ο οποίος σύχναζε στα καφέ της πλατείας και παρακολουθούσε ανελλιπώς παραστάσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.​ Εμβληματική μορφή της πόλης, υπέροχος και γοητευτικός δανείζει το όνομα του στο All Day Cafe Bar Filotimos γιατί του ταιριάζει.

Ατμοσφαιρικό με υπέροχες τοιχογραφίες και luxury διάκοσμο, ο Filotimos, έρχεται στην πόλη για να την κατακτήσει. Παρέα με καφέ, φρέσκους χυμούς, “ψαγμένα” smoothies, εμπνευσμένες tartines, μια εξαιρετική λίστα κρασιών που θα ζήλευε και ένα wine bar, cocktails με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη και μουσικές που θες να ακούς και να ξανακούς.

Αγία Κωνσταντίνου 2, Πειραιάς, δίπλα στο ΔΗ.ΘΕ.ΠΕΙ.

Πληροφορίες εδώ.

* Κεντρική φωτογραφία: Πηνελόπη Γερασίμου

Keywords
ατζεντα, rage against the machine, bruce dickinson, bbc radio, θεατρο, αφοσίωση, συνταγμα, αρης, ελλαδα, συγκεκριμένο, τομ, μετάφραση, live, party, αθηνα, doors, planet, fuzz, music, club, Χριστούγεννα, athens, clutch, black, heavy, rock, bruce, bbc, radio, vanity, media, rage, pop, queens, opening, φως, system, dub, reggae, djs, mat, aka, youth, dice, unity, σημαίνει, peace, love, καλοκαιρι, mini, pepper, gazarte, xmas, dance, irene, leon, info, rave, cafe, πειραιας, food, smoothies, wine, θες, κινηση στους δρομους, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, συνταγμα live, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, σταυροι, τελη κυκλοφοριας 2013, αλλαγη ωρας 2013, pepper, ξανα, pepper 96.6, xmas, χριστουγεννιατικα, γκαζι, δωρα, ηθικη, ιταλικα, μουσικη, πηνελοπη, σινεμα, τραγουδια, φιλια, φωτογραφια, φως, χημεια, ωρα, bbc, bbc radio, fuzz, music, radio, αγαπη, αδαμ, αισθητικη, αμαλια, απλα, αρρωστια, ατμοσφαιρα, βγαινει, βραδια, βραδυ, γερμανικα, γοητευτικος, δευτερα, δικη, διημερο, εγινε, εδαφος, εθισμος, υπαρχει, εκρηκτικα, εκτιμηση, εκφραση, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εργα, εμφάνιση, εξελιξη, επιληψια, εποχη, ερχεται, ζωη, ζωη μου, ιδεα, ηλικια, μηχανες, ηχητικα, θες, θρησκεια, ισπανικα, κιθαρες, κειμενο, κοστουμια, λογια, λυτρωση, λογο, μειζον, μελωδια, μηνυματα, μηνες, μορφη, μπυρες, νικη, νυχτα, ομαδα, παντα, οθονη, οικογενεια, ολλανδικα, ομορφη, ονομα, οπερα, ορια, παρουσιαση, πιστη, υπογραφη, παρτυ, ρακιντζης, ραντεβου, σαββατο, σεζον, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγχρονο, τοιχογραφιες, τομ, τιτλος, υλοποιηση, φυσικα, φτανει, φημη, φορα, χρυση, χαρα, ωρες, athens, dance, black, bruce dickinson, bruce, cafe, clutch, club, queens, δημητρης, dice, djs, dub, εμφανισεις, love, food, gazarte, γιορτη, γλωσσες, heavy, χωρα, ιδανικο, leon, info, irene, κωνσταντινου, κυριακη, mat, media, μια φορα, mini, μπροστα, ομαδες, opening, πληροφοριες, planet, pop, party, rage against the machine, rage, rave, rock, reggae, σημαίνει, σκηνη, smoothies, system, ταξιδι, wine, ξεκινησε, youth
Τυχαία Θέματα