Η ατζέντα της εβδομάδας (29/11-1/12): Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το ΠΣΚ

09:52 29/11/2019 - Πηγή: People
ΘΕΑΤΡΟ: Αρχιμάστορας Σόλνες @Θέατρο Ιλίσια

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο Χάλβαρντ Σόλνες στο αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Ίψεν, «Αρχιμάστορας Σόλνες» (1892). Η μετάφραση, η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας

για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Το ωραιότερο έργο του Ίψεν. Ερωτεύεσαι τους ήρωες, αγωνιάς για τη μοίρα τους, ανασύρεις δικές σου μνήμες και δικές σου τύψεις, καταδικάζεις πράξεις και συγχωρείς αδυναμίες. Ο Αρχιμάστορας Σόλνες διαπράττει ύβρι: Θέλει να φτάσει ψηλά στον Θεό και ίσως να πάρει τη θέση του. Έχω «συναντήσει» τον Σόλνες. Τον γνωρίζω. Ξέρω πως ο έρωτας θα τον λυτρώσει και η φύση θα τον εκδικηθεί, αφήνοντας τους γύρω του, θριαμβευτές.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΔΙΑΣΚΕΥΗ/ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Λευτέρης Παυλόπουλος
ΣΚΗΝΙΚΑ: Γιάννης Μουρίκης
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Γιώργος Σεγρεδάκης

Παίζουν οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Κατερίνα Λέχου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ιώβη Φραγκάτου, Μιχάλης Αεράκης, Κατερίνα Κρέπη και ο Κώστας Καστανάς

Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας, Αθήνα, 2107210045, Ως 22 Δεκέμβριο, Τετάρτη, Κυριακή 18.15, Πέμπτη 20.00, Παρασκευή, Σάββατο 21.00

Ελενίτ @Στέγη ΓραμμάτωνΦωτογραφία: Χρήστος Σαρρής

Elenit: Μια τραγική κωμωδία με ανατρεπτικό και εξωφρενικό χιούμορ, ένας θίασος από παράξενα πλάσματα σε ένα υπερθέαμα, από έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς με διεθνή καριέρα.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία παραγωγή του στην Αθήνα, ο Ευριπίδης Λασκαρίδης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μεγάλη περιοδεία ανά τον κόσμο και διεθνή αναγνώριση. Στην πρώτη του συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το Elenit στην Κεντρική Σκηνή, σε παραγωγή της Στέγης και σε συμπαραγωγή με μερικά από τα πιο σημαντικά θέατρα και φεστιβάλ της Ευρώπης. Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, μπορείτε να αφεθείτε στη σαγήνη μιας γενναιόδωρης παράστασης που αγκαλιάζει το γελοίο μαζί με το τρομακτικό.

Όπως και τα προηγούμενα έργα του Λασκαρίδη, το Elenit είναι μια ανασκαφή. Ο κεντρικός ήρωας κινείται σε έναν κόσμο γεμάτο φώτα και ήχους εκφραστικούς, με ένα πλήθος από αντικείμενα και σύμβολα, που τα ξαναφέρνει στο φως και τα ερμηνεύει από την αρχή.

Το αποτέλεσμα είναι μια τραγική κωμωδία με ανατρεπτικό και εξωφρενικό χιούμορ. Γύρω όμως από αυτόν τον κεντρικό χαρακτήρα, υπάρχει για πρώτη φορά ένας θίασος από ετερόκλητα πλάσματα, σε έναν κόσμο πρωτόγνωρα πλούσιο, εμπνευσμένο από την ιστορία του υπερθεάματος.

Εικόνες φτιαγμένες να μαγέψουν, με οδηγό τις αντανακλάσεις των κοστουμιών του Άγγελου Μέντη, και μουσική που μας αιχμαλωτίζει, από τον Γιώργο Πούλιο, δημιουργούν ένα αλλόκοτο σύμπαν. Ο Λασκαρίδης έχει συνοδοιπόρους μια ομάδα σημαντικών ερμηνευτών/χορευτών (Μιχάλη Βαλάσογλου, Αμαλία Κοσμά, Χαρά Κότσαλη, Μάνο Κότσαρη, Θάνο Λέκκα, Δημήτρη Ματσούκα, Ευθύμιο Μοσχόπουλο, Γιώργο Πούλιο, Φαίη Τζούμα). Με αυτό το έργο, ο διεθνής Έλληνας δημιουργός ολοκληρώνει μια διαδρομή και φωτίζει κάποια από τα προηγούμενα βήματά του.

Ο παράδοξος και γοητευτικός κόσμος του Ευριπίδη Λασκαρίδη γεννιέται από απλά υλικά. Οι καθημερινές εικόνες και καταστάσεις υποβάλλονται σε συνεχείς μεταμορφώσεις, ώστε να πυκνώνουν και να χάνουν την οικειότητά τους. Το έργο του είναι ένα παράδοξο ταξίδι, φαντασμαγορικό και γελοίο, αινιγματικό και ανησυχαστικό. Ένα ταξίδι σε τοπία που διαδέχονται το ένα το άλλο χωρίς εξηγήσεις, σε έναν κόσμο φτιαγμένο από ερείπια που παραμένει όρθιος και μαγευτικός.

Οι χαρακτήρες μεταμορφώνονται κι αυτοί, κινούνται σε έναν τόπο γεμάτο φωνές που το νόημά τους μένει μετέωρο, αναζητώντας αυτό που ενώνει τα πράγματα πίσω από τις λάμψεις, τα χαλάσματα και τις αλλαγές. Όλα συμβαίνουν με έναν τρόπο που ακινητοποιεί τις ερμηνείες, που μπορεί να γελά και να πιστεύει ενώ συγχρόνως ειρωνεύεται. Η ελευθερία και η τόλμη αυτής της γραφής προϋποθέτει μια εμπιστοσύνη, κάτι ανάμεσα στην αγάπη και την πίστη στη ζωή και την τέχνη.

Συντελεστές:

Σύλληψη & Σκηνοθεσία: Ευριπίδης Λασκαρίδης
Με τους: Μιχάλη Βαλάσογλου, Αμαλία Κοσμά, Χαρά Κότσαλη, Μάνο Κότσαρη, Ευριπίδη Λασκαρίδη, Θάνο Λέκκα, Δημήτρη Ματσούκα, Ευθύμιο Μοσχόπουλο, Γιώργο Πούλιο, Φαίη Τζούμα
Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Μουσική & Ηχητική Σύνθεση: Γιώργος Πούλιος
Σκηνικά: Λουκάς Μπάκας
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Σύμβουλος Δραματουργίας: Αλέξανδρος Μιστριώτης
Σύμβουλος Κίνησης: Νίκος Δραγώνας
Τεχνικός Διευθυντής: Κωνσταντίνος Μαργκάς
Οργάνωση & Διεύθυνση Παραγωγής: Ρένα Ανδρεαδάκη

Ένα έργο του Ευριπίδη Λασκαρίδη // Osmosis

Μια παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Με την υποστήριξη του Fondation d’entreprise Hermès στο πλαίσιο του New Settings Program

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107-109, 28/11-7/12, Κεντρική Σκηνή: 20:30

EVENT: Vinyl & Vintage Market @Ωδείο Αθηνών 29/11-1/12

Διψάς για μια βουτιά στην pop κουλτούρα, με vintage άρωμα; Λατρεύεις τον ήχο του βινυλίου; Είσαι συλλέκτης ή απλά απολαμβάνεις την αναζήτηση παλιών αντικειμένων αξίας; Μια καλή ευκαιρία σου φτιάχνει τη διάθεση; Σου αρέσει μια βόλτα να μετατρέπεται σε γιορτή; Αν ναι, τo Vinyl & Vintage Marketplace, είναι για σένα!

Το Vinyl & Vintage Marketplace είναι ένα νέο event στο κέντρο της πόλης, που απευθύνεται στους ανθρώπους για τους οποίους η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Σ’ αυτούς που εκτιμούν τον χαρακτήρα των vintage ρούχων, σε αυτούς που μετατρέπουν την ακρόαση της μουσικής σε μυσταγωγία, σε αυτούς που εκτιμούν την αξία του μοναδικού και σε όσους γοητεύονται από τη μαγεία της ανακάλυψης.

Το Vinyl & Vintage Marketplace συσπειρώνει ιδιώτες και επαγγελματίες πωλητές, με πολλά καινούργια και συλλεκτικά προϊόντα τα οποία, εκτός από αυτά γύρω από την μουσική (βινύλια, CD’s, 45άρια), που είναι ο κύριος κορμός του V&V Μarketplace, θα περιλαμβάνουν επίσης κόμικς, vintage ρούχα, αξεσουάρ και αναλογικά ηχοσυστήματα υψηλής πιστότητας (high end). Eπίσης μοναδικά, χειροποίητα είδη διακόσμησης, καθώς και συλλεκτικές αντίκες από παιχνίδια και juke box ως φωτογραφικές κάμερες και διαχρονικά gadgets. Παράλληλα, για την διάρκεια του Vinyl &Vintage Μarketplace θα ανακοινωθούν events που θα ξεκινούν από live εμφανίσεις καλλιτεχνών, dj sets κι εκθέσεις, ως ειδικές εκπλήξεις και διαγωνισμούς για δώρα κοινού, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί ειδικά σχεδιασμένο cafe για τους επισκέπτες.

Για τρεις μέρες, ο φιλόξενος χώρος του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πόλης, θα γίνει το σημείο συνάντησης ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που τους αρέσει να ταξιδεύουν στον χρόνο γιατί γνωρίζουν ότι αυτός είναι το νόμισμα της ζωής και που εκτιμούν τη ζεστασιά που προσφέρει ένα μοναδικό αντικείμενο.

Κρατήσεις θέσεων πώλησης: 210 6820 302, [email protected]

Vinyl & Vintage Μarketplace

Ώρες λειτουργίας:
29/11: 18:00 – 22:00
30/11: 10:00 – 22:00
1/12 : 10:00 – 21:00
www.vinylandvintage.gr
Διοργάνωση: www.changecreative.gr

Για πληροφορίες δες εδώ.

LIVE: Potergeist New Album «Rain Over Hell» (Ikaros Records, 2019) Live Release Party @ An Club!!! 29/11

Οι Potergeist γιορτάζουν στο AN club ‘official’ την κυκλοφορία του 5ου full-length album τους «Rain Over Hell» που κυκλοφορεί 28 Οκτωβρίου από την Ikaros Records σε βινύλιο και CD. Παρούσες οι αδελφικές μπάντες των Dendrites και Voidnaut.

Doors Open: 20:30
Show Starts: 21:00
Damage: 8 Euros

Οι Potergeist είναι μια southern metal / stoner rock μπάντα απο την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2004 και έχουν κυκλοφορήσει 4 full-length albums:

«Southwards» (Burning Star records, 2007).
«Muddy Mermaids» (Warner Music 2012).
«Swampires (Distroball Productions, 2014). Produced by David Castillo (Katatonia, Opeth, Draconian, Amon Amarth, Inme, Nasum) with artwork by Angry Blue (Guns and Roses, Danzig, Faith No More, Slayer, Melvins etc).
«Crocodile tears» (Garden of Dreams Records, 2015). Produced by Pete Rutcho (Falling In Reverse, The Ghost Inside, Deez Nuts, Revocation, Bury Your Dead, Havok, Seemless etc) with artwork by Angry Blue.

Το «Rain Over Hell» είναι το πέμπτο κατά σειρά full-length album των Potergeist σε παραγωγή δική τους και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2019 απο την Ikaros Records.

Στην διάρκεια της ύπαρξης τους, οι Potergeist έχουν μοιραστεί την σκηνή με τεράστια ονόματα της rock και metal σκηνής, όπως οι Lynyrd Skynyrd, Monster Magnet, Pro Pain, The Haunted, The Shrine, Kylesa, Paradise Lost, Black Label Society, Corrosion of Conformity.

DENDRITES

Οι Dendrites είναι μια groovy southern stoner rock μπάντα απο τον Βόλο. Δημιουργήθηκαν το 2014 και ο ήχος τους ενώνει τα vibes του μοντέρνου Αμερικάνικου Νότου με τις καλύτερες στιγμές των 90s (Alice in Chains, Soundgarden) και την groovy αισθητική των Pantera, Down και BLS. Έχουν κυκλοφορήσει 2 full-length albums:

«Dendrites» (Self-Released, 2016). Produced in its entirety by the band at Red Goat Home Studios by Thanasis Timplalexis and Dendrites.
«GROW» (Ikaros Records, 2019). Recorded by Dendrites and Thanasis Timplalexis, Mixed by Psychon Nyne (Septic Flesh) at SoundAbuse Productions, Mastered by Steve Lado (Tardive Dyskinesia) with artwork by Bewild Brother.

Η τελευταία τους δουλειά με τίτλο GROW κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 απο την Ikaros Records σε ltd edition βινύλιο, 300 κόπιες σε όλο τον κόσμο (black, hand-numbered, w/ download code) και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές απο webzines και μουσικά περιοδικά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Πρόσφατα, το GROW κυκλοφόρησε και σε super ltd 1st edition digipack CD (100 κόπιες, hand-numbered, w/ 8-page booklet, artwork by Bewild Brother) και διατίθεται αποκλειστικά μέσω της μπάντας στα lives shows για την προώθηση του δίσκου.

Μέχρι σήμερα, οι Dendrites έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Brant Bjork, Naxatras, Planet of Zeus, 1000Mods, The Re-Stoned, Nightstalker, Kadavar, Tardive Dyskinesia, Septic Flesh.

VOIDNAUT

Οι Voidnaut είναι μια metal μπάντα απο την Αθήνα. Δημιουργήκαν το 2013 απο τον Κώστα Κρίκο και τον Steve Venardo σαν ένα small project. Σύντομα, με την προσθήκη του Κώστα Αλεξάκη (drummer of Acid Death) και του Κώστα Τασάκου (ex-Double Square) οι Voidnaut ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε δικές τους συνθέσεις σαν full-fledged band το 2015, με επιρροές απο Disturbed και Pantera και τον ήχο του Αμερικάνικου Heavy.

Το «Nadir» (7Hard/7Us Records, 2019) είναι το πρώτο full-length album των Voidnaut σε παραγωγή και μίξη του Fotis Benardo (SixforNine, ex-Septic Flesh) στα Devasoundz Studios και mastering απο τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia).

Για πληροφορίες μπες στο event στο Fb.

Theodore @Six D.O.G.S. 29/11

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου του προσωπικού album «Inner Dynamics», που απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, αλλά και ένα first release από το NPR Radio στην Αμερική, ο δημιουργικός και πάντα αεικίνητος Theodore κλείνει την συναυλιακή του χρονιά με ένα North – Central EU Tour, έτοιμος να μας παρουσιάσει νέα τραγούδια από το δίσκο που συνθέτει αυτή τη περίοδο.

Στο τρίτο του tour για το 2019, έχοντας πίσω του μια περιοδεία στην Ευρώπη και φυσικά στις Η.Π.Α. με την δεύτερη συνεχή εμφάνισή του στο SXSW Festival στο Austin και με αποκορύφωμα το Tiny Desk Concert, ο Theodore επισκέπτεται αγαπημένα venues και επιστρέφει σε πόλεις – σταθμούς στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Στις 29 Νοεμβρίου, ο Theodore μας υποδέχεται στο six d.o.g.s για ένα δυναμικό και εξωστρεφές live, γεμάτο ένταση.

Για πληροφορίες εδώ.

Mark Lanegan Band @Principal & Gagarin 29 & 30/11

Ο Mark Lanegan στην Ελλάδα με την μπάντα του για δύο συναυλίες: την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Gagarin στην Αθήνα.

Τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του στη χώρα μας, ο άνθρωπος που τόσο ταιριαστά χαρακτηρίστικε “post grunge Johnny Cash” επιστρέφει για δύο εμφανίσεις μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η χαρακτηριστικα “αντρική”, “σαν χαλίκι” φωνή του και το επιβλητικά γοητευτικό παρουσιαστικό του θα ήταν αρκετά για να κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν αρκετό για τον Mark Lanegan, ο όποιος, επί τρείς δεκαετίες, επιδιώκει να ανανεώνεται διαρκώς και, εν τέλει, να ανατροφοδοτεί την σχέση του με το κοινό του.

Με αυτό τον τρόπο, έχει κατορθώσει να κάνει κάτι πραγματικά μοναδικό: να είναι η φωνή των Screeming Trees, των Queens of the Stone Age, των Soul Savers, των Gutter Twins, των Twillight Singers, των Mad Season, των UNKLE, του Moby, ο συνεργάτης της Isobel Campbell, της PJ Harvey και πολλών άλλων έξοχων καλλιτεχνών – κι όμως, να παραμένει ο Mark Lanegan, ο αυτόφωτος “anti-crooner” της γενιάς που ενηλικιώθηκε με το grunge.

Οι δύο συναυλίες του με την Mark Lanegan Band στην Ελλάδα εντάσσονται στα πλαίσια της περιοδείας για τον νέο δίσκο του με τίτλο “Somebody’s Knocking”, ο οποίος αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου. Το πρώτο single “Stitch It Up” που μόλις κυκλοφόρησε, βρίσκει τον Mark σε έξοχη φόρμα.

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Dustbowl. Από το 2008, όταν κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους «Troublebound & Lonesome”, έχουν γίνει συνώνυμο της εγχώριας americana/alt-country σκηνής. Έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Phil Shoenfelt, Jeremy Gluck και Chris Cacavas.
Μόλις κυκλοφόρησαν τον νέο δίσκο τους “The Story of Mr. Dandy Gasoline”, όπου δίνουν μια νέα «ρεαλιστική» τροπή στον ήχο τους.

Για πληροφορίες δες εδώ.

DJ SETS: Phono Bau @Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσων 29/11

Στα πλαίσια του προγράμματος Transfer International και με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της πρωτοποριακής σχολής Bauhaus, οι Stefan Schneider, Pinna Bounce και Λευτέρης Θεοδόσης παρουσιάζουν το Phono-Bau, μουσική performance που ξεκινά από τη διερεύνηση της δυσδιάκριτης σχέσης του Bauhaus με τη μουσική και που εμπνέεται από δύο πειραματικά project του László Moholy-Nagy: το φωτογράφημα και τον γραφικό ήχο. Τελικά το Phono-Bau είναι ένας πειραματικός μουσικός διάλογος που χρησιμοποιεί ιδέες του μοντέρνου αλλά και αποσπάσματα συζητήσεων των τριών καλλιτεχνών σε σχέση με τα γεγονότα που σημάδεψαν την Ευρώπη του μεσοπολέμου. Μετά την performance θα ακολουθήσει DJ set από τους τρεις καλλιτέχνες.

Το Phono-Bau αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Transfer International και υποστηρίζεται από το NRW KULTURsekretariat.
https://phonobau.home.blog/

Stefan Schneider

Έχοντας σπουδάσει φωτογραφία με τον καθηγητή Bernd Becher στην Kunstakademie στο Düsseldorf, ο Stefan Schneider ξεκινά να δουλεύει ως μουσικός-παραγωγός το 1994. Είναι ιδρυτικό μέλος των Kreidler και To Rococo Rot ενώ έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Joachim Roedelius (Cluster), Dieter Moebius (Cluster), Klaus Dinger (Kraftwerk, Neu!), Hauschka, Katharina Grosse, και John McEntire (Tortoise). Δραστηριοποιείται μουσικά ως Mapstation και είναι ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας TAL.

About

Pina Bounce

Η Pina Bounce ζει και εργάζεται στην Aθήνα ως μουσικός, DJ και αρχιτέκτων. Το μουσικό έργο της, ομαδικό ή ατομικό, από το 2001, διατρέχει το θέατρο, τον κινηματογράφο, ηχητικές εγκαταστάσεις, συναυλιακούς χώρους, και τη δισκογραφία. Εξερευνά τον αυτοσχεδιασμό, τη σύνθεση, την αποδόμηση των ηχητικών μορφών και τη δημιουργία ηχητικών χώρων και εξιστορήσεων. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της απαντάται στα δύο κύρια ομαδικά project, Drog_A_Tek και Minimaximum Improvision και στο σόλο project Pin(n)a Bounce.
www.orilarecords.bandcamp.com/album/trumpetancy
www.ioannidou-blog.tumblr.com

Λευτέρης Θεοδόσης

Έχοντας σπουδάσει κλασική κιθάρα και αρχιτεκτονική, η δουλειά του Λευτέρη Θεοδόση περιλαμβάνει ερευνητικά και καλλιτεχνικά project που εξετάζουν (ή εμπνέονται από) την πολύπλευρη σχέση του ήχου με το χώρο, όπως αυτή αναπτύσσεται μέσα σε συγκεκριμένα ιστορικά πλαίσια.

Modal Analysis Showcase @Temple Athens 30/11

Για πληροφορίες τσέκαρε εδώ.

10 Χρόνια Cannibal Radio @Ρομάντσο 30/11

Ο Cannibal Radio γιορτάζει τα 10 χρόνια του στα 2 stages του Romantso.

#stage 1
23:00-00:00 Akis Silves
00:00-01:00 Bakerman b2b Theofanis Chionis Athens
01:00-02:00 Speerit b2b Kimco
02:00-03:00 EAZY b2b Spud (Digital Riot)
03:00-04:00 Khmer
04:00-05:00 Noff Weezy b2b NatCase
05:00-END Simos Ares b2b Neda (THE PRUDENCE TAPES)

#stage 2
23:00-00:00 Sonny Crockett & the Mighty Robot
00:00-01:00 Nikos Thanos b2b Nicky Ace
01:00-02:00 Reign of Time
02:00-03:00 Mackenzie Felix
03:00-04:00 a.metz b2b Echo Flex
04:00-05:00 Mr.M b2b Jerm
05:00-END Saniter b2b Theremin

Είσοδος : 6€

Πληροφορίες εδώ.

ΦΑΓΗΤΟ/ΠΟΤΟ: Steve’s (New entry)

Βγαλμένο από την ιταλική πλευρά της Νέας Υόρκης, θυμίζοντας κάτι από Irishman του Σκορτσέζε, το ολοκαίνουργιο Steve’s Deli Tavern ξεκίνησε χθες την φάση του με ιταλοαμερικανιές και σίγουρα θα μπει στη λίστα πολλών προς δοκιμή. Έχει επιλογές ζυμαρικών, έχει επιλογές beyond meat, έχει πίτσες, έχει ποικιλία σε buns και bagels για μπεργκεροκατάστα, έχει italian meatballs, nachos, με λίγα λόγια πολλές και κλασικές επιλογές.

Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός, 2111169126

Αν πάλι ψάχνεις πιο αποδεδειγμένες επιλογές, τότε οι Σεϋχέλλες στο Μεταξουργείο μπορούν να σε ικανοποιήσουν ό,τι κι αν ψάχνεις. Θες πιο ψαγμένους συνδυασμούς γεύσεων; Θες πιο low profile εμπειρία; Θες πιο παρεϊστίκη αίσθηση; Θες κρασάκι; Εδώ είσαι.

Κεραμεικού 49, 2111834789

Keywords
ατζεντα, faith no more, alice in chains, ωδείο αθηνών, lynyrd skynyrd, pj harvey, dj set, θεατρο, μετάφραση, σκηνοθεσια, αθηνα, ελλαδα, ωναση, φως, συλληψεις, vintage, market, pop, end, juke, box, gadgets, live, cafe, party, club, βινύλιο, doors, rock, star, warner, music, david, opeth, angry, blue, guns, slayer, ghost, monster, pro, haunted, lost, black, vibes, red, home, studios, flesh, brother, download, super, bjork, planet, project, acid, square, heavy, npr, radio, central, νέα, sxsw, festival, principal, gagarin, θεσσαλονικη, johnny, queens, twins, singers, mad, unkle, moby, single, phil, bauhaus, schneider, performance, set, https, john, tumblr, athens, ares, neda, nikos, echo, italian, θες, low, κινηση στους δρομους, κατερινα λεχου, αξια ανδρεαδακη , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, Καλή Χρονιά, madwalk, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, γιορτη σημερα, sxsw, npr, χειροποιητα, lynyrd skynyrd, μετάφραση, tumblr, αξεσουαρ, γυναικα, δουλεια, δωρα, εικονες, ηχος, θιασος, ιψεν, καριερα, κιθαρα, μουσικη, ονοματα, παιχνιδια, περιοδικα, πλαισιο, ρουχα, τρομακτικο, τραγουδια, φωτογραφια, φως, bjork, blog, download, ghost, lost, mad, music, pj harvey, radio, slayer, star, unkle, αγαπη, αισθητικη, αμαλια, αμερικη, ανθρωπος, απλα, αρχιτεκτονικη, αφορμη, βινύλιο, γεγονοτα, γινει, γοητευτικος, διευθυνση, δυναμη, δικη, δυναμικο, εγινε, ευκαιρια, υπαρχει, εκθεσεις, ελευθερια, εργα, εμφάνιση, εξελιξη, ευρωπη, τεχνη, ζωη, ζωης, ιδεες, ιδρυση, ηρωες, η φωνη, ηχητικη, θεατρα, θες, ηχο, καμερες, κυρια, κορμος, κωμωδια, λεχου, λογια, μαγεια, μιξη, μοιρα, μανο, μπορειτε, νιατα, νοημα, ομαδα, παντα, πεμπτη, πιστη, σαββατο, σιγουρα, συγκεκριμενα, συντομα, σειρα, συμβολα, σκηνοθεσια, συμπαν, τυψεις, τολμη, τοπια, τρελα, συγγρου, φεστιβαλ, φυση, φυσικα, φορμα, φωνη, φορα, χιουμορ, χρηστος, χαρα, athens, acid, ares, super, bauhaus, brother, βηματα, black, blue, box, cafe, central, club, queens, double, flesh, dj set, david, echo, ειδη, εμφανισεις, faith no more, festival, phil, full, gadgets, gagarin, john, haunted, heavy, home, ηρωας, hand, χωρα, project, italian, johnny, juke, κομικς, κωστας, κυριακη, low, moby, monster, μπροστα, market, neda, angry, nikos, opeth, πληροφοριες, planet, pop, principal, party, rock, red, pro, schneider, studios, set, σκηνη, singers, single, ταξιδι, twins, υλικα, vibes, vintage, ξεκινησε, performance
Τυχαία Θέματα