Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Τζέιν Φόντα βρίσκει «συμπαίκτη» στις πορείες για την κλιματική κρίση τον Χοακίν Φοίνιξ

18:45 10/1/2020 - Πηγή: People

Υπό το φως των όσων έχουν συμβεί στην Αυστραλία, οι πορείες διαμαρτυρίας ακτιβιστών στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον συνεχίζονται και αυτή τη φορά θα υπάρξει πανστρατιά διασήμων. Εδώ και περίπου 4 μήνες έχουμε δει την Τζέιν Φόντα και τον Σαμ Γουόρθινγκτον να δίνουν το παρών και να μετράνε ο καθείς από τουλάχιστον 3 συλλήψεις. Η Φόντα για την ακρίβεια έχει πάει στις 6 και αυτό σημαίνει

ότι για 6 Σαββατοκύριακα το τελευταίο διάστημα έμεινε οικειοθελώς στο κρατητήριο και υπέβαλε τον εαυτό της σε μια δύσκολη κατάσταση σε αυτή την ηλικία.

Σε αυτόν τον νέο κύκλο που ξεκίνησε σήμερα – πριν λίγη ώρα για την ακρίβεια – η Τζέιν Φόντα θα έχει κι άλλα δυνατά ονόματα να στέκονται μαζί της. Η Φόντα διοργάνωσε, πέραν των Fire Drill Fridays, μια ανοικτή ομιλία, μια δημόσια συζήτηση διά μικροφώνουν έξω από το Καπιτώλιο και στο κάλεσμα της ανταποκρίθηκαν αρκετοί ηθοποιοί.

Ο Χοακίν Φοίνιξ πρώτος απ΄όλους. Ο Φοίνιξ που εδώ και χρόνια είναι vegan και φέρεται να ζήτησε ο ίδιος από τους διοργανωτές στις Χρυσές Σφαίρες να φτιάξουν ένα χορτοφαγικό μενού, είναι για πρώτη φορά σε μια τέτοια πορεία, μαζί με την Φόντα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει. Από κοντά και η Μάγκι Γίλενχααλ, το μοντέλο Άμπερ Βαλέτα, ο γερόλυκος Μάρτιν Σιν και η συγγραφέας του βιβλίου «Δόγμα του Σοκ» Ναόμι Κλάιν.

Δείτε το live video, με τον Φοίνιξ να βρίσκεται στα δεξιά του πόντιουμ.

JOKER VS. CLIMATE CRISIS

JOKER VS. CLIMATE CRISIS: Jane Fonda will be joined by Joaquin Phoenix, Maggie Gyllenhaal, Martin Sheen, Saffron Burrows, and Amber Valletta for a climate action rally on the lawn of the U.S. Capitol. Fonda has hosted weekly ‘Fire Drill Fridays’ for months in the nation’s capital, with many other actors joining her. And though she and her fellow protesters have been arrested multiple times, Fonda has no plans of stopping.

Geplaatst door NowThis op Vrijdag 10 januari 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα