Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 09/12

00:02 9/12/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σου γιατί δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή σε ότι αφορά τάσεις κτητικότητας και έντονο πείσμα που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή με το ταίρι σου λόγω διαφωνιών

που έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα φρόντισε να ισορροπήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να επικρατεί στη σχέση σου γιατί είναι αυτός που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει ένταση, όμως δεν αφήνει περιθώρια για να την ομαλή εξέλιξη. 

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο εκφράζοντας απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να κινηθείς προς συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά. Προσοχή γιατί ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός θα βλάψουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές διαθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα συντάξουν τις σχέσεις σου προσωπικές και επαγγελματικές. Σήμερα οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή θα φροντίσουν στη σχέση σου  καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα δημιουργήσει προβλήματα. 

3 από 12Δίδυμοι: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε διακατέχει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς από όλους και όλα και να περάσεις στιγμές μόνος ανακινώντας αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην καθημερινότητά γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να εκτεθείς. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση και τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς εντείνονται οι εμμονές και η καχυποψία. Σήμερα μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή λόγω ανασφαλειών και άγχος που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ανεβάσουν στα ύψη τη νευρικότητα.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράζεις απόψεις και σκέψεις σε αυτούς που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ικανοί να σε ακολουθήσουν στα όνειρά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να μη γίνεσαι αλαζόνας με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί είναι αυτό που δημιουργεί ένταση και διαπληκτισμούς. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να εντείνει προσωρινά τη νευρικότητα και οφείλεις να κρατήσεις το μέτρο γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου διαφωνώντας για  κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρχουν. Σήμερα οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου για σχέδια που μπορεί να σας απασχολούν είναι πιθανές καλά θα κάνεις να μην αφήσεις την κατάσταση θα ξεφύγει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, όμως η συγκρουσιακή σου διάθεση θα απομακρύνει τα πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους. 

5 από 12Λέων: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της επαγγελματικής σου πορείας που θα πρέπει να διαχειριστείς γιατί είναι σημαντικό να καταφέρεις να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες στους ανωτέρους ή σε σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.  Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα έντονο κλίμα καθώς δεν αποκλείεται να δεχθείς χτυπήματα κάτω από τη μέση που θα σε ενοχλήσουν και θα σε οδηγήσουν στον αντιδράσεις σφόδρα, με τους καυγάδες να πρωτοστατούν. Σήμερα φρόντισε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου γιατί θα δυναμιτίσει στην οποία θετική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως η ένταση καραδοκεί και δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμη συνέχεια.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Η διαφήμιση, η επικοινωνία και πιθανά νομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, φρόντισε να δείξεις όλη σου τη διάθεση γιατί μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να ανεβάσει προσωρινά την ένταση και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να παρευρεθείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Απέφυγε τον φανατισμό και τον δογματισμό. Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και άφησε την ένταση στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να έρθουν στη ζωή σου μόνο που η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για να εξελιχθούν ομαλά. 

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις έντονο τον εκνευρισμό από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να φορτίσουν την ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσει να επιτύχει σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες εξελίξεις και η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει τόσο συμφωνίες όσο και τη σχέση σου καθώς η καχυποψία απογειώνεται. Σήμερα η έντονη νευρικότητα δεν είναι εύκολο να μείνει στην άκρη και μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες όμως η κακή σου διάθεση δύσκολα θα σου αφήσει περιθώρια για φλερτ.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και σταθερότητα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να καταπιεστείς για να μην δυσαρεστήσει στους άλλους όμως αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με ορμή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διεκδικήσει αυτά που θέλεις. Η αντίθεσή της με τον Άρη στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα και μπορεί να γίνεις άκρως επιθετικός με συνεργάτες και το ταίρι σου φρόντισε όμως να το χαλιναγωγήσεις για να μην έρθεις σε ρήξεις. Σήμερα η επιθετική σου διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στη σχέση σου φρόντισε να την περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα, η συμπεριφορά σου όμως θα είναι αποτρεπτική.

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς πολλές μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει και πιθανά να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να τις εκτονώσεις μέσω της άσκησης ή της γυμναστικής διαφορετικά δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως σε ότι αφορά πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό  ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα δημιουργώντας έντονα προβλήματα στις σχέσεις σας. Σήμερα ο εκνευρισμένος μεταφέρεται και στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας ιδιαίτερη δυσφορία στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ένταση και η κούραση της καθημερινότητας δύσκολα θα επιτρέψουν να επικεντρωθείς στα προσωπικά σου. 

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου καθώς λάμπεις και γοητεύει στους πάντες στο πέρασμά σου. Ο δυναμισμός σου δεν κρύβεται και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς διεκδικώντας να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα σε σένα και το ταίρι σου, φρόντισε λοιπόν να μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου διαφορετικά οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Σήμερα μετουσίωσε τη νευρικότητα σε πάθος για να μπορέσεις να αποφύγει συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, οι ανταγωνιστικές όμως διάθεσης δεν θα ευνοήσουν την πορεία της.

11 από 12Υδροχόος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσει ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την οικογένειά σου και να δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση στο οικογενειακό πεδίο. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να έχεις γιατί είναι αυτή που θα εντείνει τη νευρικότητα και θα δημιουργήσει προβλήματα. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια για εμάς κατάστασης και πιθανό είναι σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν να οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα που θα σου στοιχίσουν.  Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και καλά θα κάνεις να διαχειριστείς πιθανά ξεσπάσματα. Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας τη νευρικότητα στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για να επικεντρωθείς σε προσωπικό επίπεδο. 

12 από 12Ιχθύες: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις κοντινές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με τα δικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους, να περάσεις ευχάριστες στιγμές.  Πιθανές είναι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες γιατί μπορείς να επιτυχείς τις καλύτερες δυνατές για εσένα. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως είναι στο χέρι σου να φροντίσεις με τη διαχείριση που θα  επιλέξεις να αφήσεις στην άκρη τα νεύρα και να εξασφαλίσεις ηρεμία στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Σήμερα δραστηριοποιήσου με το ταίρι σου και φρόντισε να περάσεις καλά για να αποφύγεις νευρικότητα που μόνο αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, σημαντικό είναι όμως να προσπαθήσεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην για να μην ενοχλήσεις με την συμπεριφορά σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα