Καφέ της Χαράς: Πώς αντέδρασε ο Χάρης Ρώμας στα υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης

11:52 2/1/2020 - Πηγή: People

Λίγη από την δόξα των Άγριων Μελισσών «κλέβει» από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το Καφέ της Χαράς και αυτό δεν γίνεται μόνο και μόνο γιατί μας θυμίζει μια άλλη εποχή, πιο ευήμερη. Τα νούμερα τηλεθέασης που ξεπέρασαν το 40% ήρθαν γιατί ήταν μεγάλη η ανυπομονησία και η απορία, αλλά αν η σειρά συνεχίσει με αυτό το ύφος, δύσκολα θα πέσει πολύ χαμηλά απ΄αυτά τα νούμερα.

Σίγουρα τέτοια ποσοστά δεν τα περίμεναν ούτε οι δημιουργοί της, ο Χάρης Ρώμας

και η Άννα Χατζησοφιά. Κι η ανταπόκριση δεν ήταν μόνο στα νούμερα, αλλά και στην ουσία, με το κοινό να αποθεώνει τη σειρά.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για αυτή την αντίδραση στο πρώτο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και εξέφρασε την μεγάλη του αγάπη για τον ΑΝΤ1 που τον θεωρεί το σπίτι του.

«Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης. Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας και στην πορεία, αλλά και τώρα ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα ότι μπορούμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες που είναι μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Όταν είδα την απήχηση που είχαν οι Μέλισσες, εγώ πανηγύρισα.

Και αναρωτήθηκα γιατί ζητωκραύγασα, αφού είναι δουλειά άλλων. Έγινε γιατί είναι στον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 είναι το έτερον μου ήμισυ, το δεύτερο μου σπίτι. Για να μην πω ότι είναι και το πρώτο. Είναι χαρά για μένα που επανερχόμαστε με το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Αισθάνομαι ότι η σειρά άρεσε στον κόσμο, δεν τους απογοήτευσε. Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επιλέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια. Όταν έρχετα μια μεγάλη επιτυχία, πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Δεν ωφελεί να έχουμε έπαρση, είναι το τελευταίο που θα ήθελα στη ζωή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα