Κατερίνα Καινούργιου: Τα μυστικά που την έχουν κάνει να βρει την ισορροπία της

15:23 23/7/2019 - Πηγή: People

H Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται χωρίς να χρειαστεί να σου το εξηγήσει με πολλά λόγια. Αρκεί να δεις το χαμόγελό της και τη λάμψη στα μάτια της. Το αντιλήφθηκα από το πρώτο λεπτό που πλησίασα το τραπέζι που είχε κλείσει για εμάς στο II Salumaio d’ Atene στην Κηφισιά, ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια στα βόρεια προάστια. Εκείνο το μεσημέρι η ζέστη ήταν αφόρητη. Καθυστέρησα πέντε λεπτά στο ραντεβού μας ψάχνοντας να παρκάρω και μπήκα στο μαγαζί αγχωμένη. Με καλωσόρισε με αγκαλιά κι ένα ποτήρι

παγωμένο νερό. «Σήμερα είναι τα γενέθλια της μητέρας μου και θα της κάνουμε έκπληξη με τον αδελφό μου» μου είπε και όταν της απάντησα πως τυχαίνει να είναι και τα δικά μου, η κουβέντα για όσα καινούρια φέρνουν οι νέες γενέθλιες χρονιές ήταν μονόδρομος.

Τα δικά της γενέθλια ήταν την Πρωτομαγιά. «Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούρια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου κι αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν νέο κύκλο στη ζωή μου. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει».

Η εκπομπή της, Ευτυχείτε!, στο Open TV ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. «Πέρασα πολύ καλά και νιώθω υπερήφανη γιατί ξεκίνησε σε ένα κανάλι καινούριο, από το μηδέν, και έφτασε αρκετές φορές στα τέλη της σεζόν να περνάει όλες τις εκπομπές του ανταγωνισμού. Όλοι έχουμε δουλέψει πολύ για την εκπομπή και χαίρομαι τόσο για την πορεία του Ευτυχείτε! όσο και του Open. Όσοι είμαστε από την πρώτη μέρα στο κανάλι είδαμε τι σημαίνει να χτίζεις κάτι από το μηδέν. Η ικανοποίηση είναι πολύ πιο μεγάλη από το να παίρνεις κάτι έτοιμο. Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια, οπότε και την επόμενη χρονιά θα συνεχίσω στο πρωινό του Open».

Από τη Γωγώ Θωμά. Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και τα μυστικά της Κατερίνας στο Instyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα