Κατερίνη: Αυτοκτονία ή ατύχημα – Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα της 17χρονης

12:41 18/11/2019 - Πηγή: People

Τραγική αποδείχθηκε η αγωνιώδης αναζήτηση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της Σβέτας από την Κατερίνη, καθώς χθες οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές έξω από το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων.

Το όχημα τους βρέθηκε στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας, ενώ διασώστες ανέσυραν τις σορούς των δύο γυναικών που είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου.

Πλέον το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν τώρα αρχές και ειδήμονες είναι

εάν η πτώση του αυτοκινήτου στη χαράδρα προκλήθηκε από ατύχημα ή επρόκειτο για κάποια απονενοημένη απόφαση της μητέρας να βάλει τέλος στη ζωή τη δική της και του παιδιού της, καθώς η 17χρονη έπασχε από μία εξαιρετικά επώδυνη κινητική πάθηση.

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της 17χρονης, η κόρη της είχε και στο παρελθόν προειδοποιήσει ότι θα φύγει γιατί δεν άντεχε. Της είχε πει μάλιστα ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς η κατάσταση της κόρης της την είχε φέρει σε απόγνωση.

Στο ερώτημα, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ συντετριμμένος εμφανίζεται ο πατέρας της 17χρονης ο οποιος με ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτισε τη σύζυγο και την κόρη του.

«Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», έγραψε κάτω από μία φωτογραφία των δύο άτυχων γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα