Κένταλ Τζένερ: Μετά τη Μπέλα Χαντίντ έβαψε και εκείνη τα μαλλιά της ξανθά

13:39 17/9/2019 - Πηγή: People

Η Κένταλ Τζένερ μπορεί να δοκιμάζει κάθε λογής trend στα looks της και να πειραματίζεται, το μοντέλο όμως δεν έδειχνε να έχει την ίδια διάθεση και για τα beauty looks της και συγκεκριμένα για τα μαλλιά της.

Η Κένταλ μέχρι στιγμής δεν είχε αλλάξει τη χαρακτηριστική σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της ενώ δεν άλλαζε και πολύ συχνά το hair style της με τρέσες ή περούκες όπως οι υπόλοιπες αδερφές της.

Fyre Festival:
Kendall Jenner και Emily Ratajkowski ανάμεσα στους celebrities που τους ζητείται επιστροφή χρημάτων

Το τοπ μόντελ πριν από λίγες ημέρες εθεάθη στη Νέα Υόρκη έχοντας ακόμα τα καστανά μαλλιά της ενώ μόλις εχθές έδειξε για πρώτη φορά το νέο της ξανθό hair look. Η Τζένερ περπάτησε στο London Fashion Week και συγκεκριμένα στην επίδειξη του οίκου Burberry, όπου και λάνσαρε τη νέα απόχρωση στα μαλλιά της η οποία την κάνει να δείχνει πολύ διαφορετική.

Παρόλο που το αποτέλεσμα που βλέπουμε φαίνεται απόλυτα φυσικό και αυτό είναι που μας κάνει να πιστεύουμε πως άλλαξε όντως το χρώμα των μαλλιών της, δεν είναι απίθανο η Κένταλ να φόρεσε μία πολύ καλής ποιότητας περούκα για τις ανάγκες του show.

View this post on Instagram

#KendallJenner captured on the #BurberrySpringSummer20 runway . Titled #Evolution, #RiccardoTisci said of the collection ahead of the show, ‘This is a collection inspired by our past and dedicated to our future. It’s the evolution of our Burberry kingdom.’ . #BurberryShow #LFW

A post shared by Burberry (@burberry) on Sep 16, 2019 at 9:56am PDT

View this post on Instagram

finale at @burberry a beautiful show @riccardotisci17

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Sep 16, 2019 at 11:19am PDT

View this post on Instagram

Backstage at #Evolution, the #BurberrySpringSummer20 show . #RiccardoTisci with #VittoriaCeretti, #AgynessDeyn, #IrinaShayk, #KendallJenner, #CatMcNeil, #NyarachAbouchAyuel, #GraceElizabeth, #BellaHadid, #SoraChoi, #GigiHadid, #FranSummers, #HiandraMartinez and #RianneVanRompaey . #BurberryShow #LFW

A post shared by Burberry (@burberry) on Sep 16, 2019 at 12:34pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα