Κόμπι Μπράιαντ: Οι σταρ των Λέικερς τιμούν τη μνήμη του κάνοντας τατουάζ μια Μαύρη Μάμπα

16:01 31/1/2020 - Πηγή: People

Στο πρώτο Kill Bill υπήρχε η αναφορά στη Μαύρη Μάμπα, ένα ερπετό που έχει το πιο θανατηφόρο δάγκωμα ανάμεσα σε όλα τα φίδια και λειτουργεί ως ελεύθερος σκοπευτής. Ο Κόμπι Μπράιαντ εντυπωσιάστηκε απ΄αυτό το στοιχείο της μάμπα και θεώρησε ότι ήταν το πλέον αρμόζον για τον τρόπο που έπαιζε ο ίδιος μπάσκετ. Χρειαζόταν ένα δέκατο για να μπορέσει να κάνει τη ζημιά και να «ματώσει» τον αντίπαλο.

Από το βράδυ της Κυριακής ο Black

Mamba δεν θα μπορέσει ξανά να μιλήσει για το Mamba Mentality του. Υπάρχει όμως πίσω τόσος κόσμος, τόσοι άνθρωποι που ενέπνευσε, οι οποίοι θα συνεχίσουν το legacy του. Μεταξύ αυτών είναι αναμφίβολα και οι δύο τωρινοί ηγέτες των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις.

Οι δύο παίκτες της ομάδας που πέρασε όλη του την καριέρα ο Κόμπι, αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του και να τον έχουν για πάντα στην ψυχή τους κάνοντας τατουάζ μια μαύρη μάμπα στο χέρι τους. Μάλιστα, στα βίντεο που ανάρτησαν στο Instagram δεν θέλησαν να δείξουν ακριβώς τι κάνουν και λέγεται πως ετοιμάζουν ολόκληρο happening ώστε να τα αποκαλύψουν σε κάποιο από τα επερχόμενα ματς των Λέικερς στο Staples Center.

Εκτός από τα τατουάζ στα χέρια των δύο αθλητών, η πόλη του Λος Άντζελες αναζητά τρόπο για να κρατήσει για πάντα άσβεστη την εικόνα του σπουδαίου Κόμπι και μια από τις ιδέες που επεξεργάζονται είναι να δώσουν σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του ή γύρω από το στάδιο το όνομα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόμπι Μπράιαντ, Λέικερς, Μαύρη Μάμπα,kobi braiant, leikers, mavri maba