Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφίδα με τα δύο παιδιά τους

14:21 3/1/2020 - Πηγή: People

1 από 6Ο Γιάννης και η Νατάσα φωτογραφίζονται για πρώτη φορά με τα παιδιά τους, Αντώνη και Κατερίνα Βαρδή, αποκαλύπτουντις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, παραδέχονται τις κόντρες τους, στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και εξηγούν τον λόγογια τον οποίο πρόκειται να μετακομίσουν μέσα στη νέα χρονιά.

2 από 6Από το 2016 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή τους, με πρώτο και κύριο τον ερχομό του Αντώνη. «Για τρίτο παιδί πάντως, δεν μας κόβω να κάνουμε. Νομίζω είμαστε καλά και έχουμε κλείσει ως οικογένεια. Όταν η Νατάσα

έμεινε έγκυος στο πρώτο μας παιδί, ήθελα πάρα πολύ να κάνει αγόρι, διότι ο χαμός του πατέρα μου ήταν πρόσφατος. Αλλά ο ερχομός της Κατερίνας έφερε πολλές και όμορφες στιγμές στη ζωή μας. Η Κατερίνα πλέον είναι τριάμισι ετών και ο Αντώνης εξίμισι μηνών», εξηγεί ο Γιάννης Βαρδής.

3 από 6Αποφεύγει τις συνεντεύξεις γιατί δεν της αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Όταν όμως, αποφασίσει να μιλήσει θα τα πει όλα: «και τα καλά και τα στραβά μου». Είναι πάνω από πενήντα χρόνια ηθοποιός, από τις πιο ταλαντούχες παρουσίες στο θέατρο. Φέτος, ανεβαίνει στη σκηνή ως «Μαρίκα Κοτοπούλη» και το στοίχημα μοιάζει ήδη κερδισμένο.

Sponsored Ad

4 από 6To 2020 σηματοδοτεί μια νέα χρόνια γεμάτη ελπίδα για υγεία και δημιουργικότητα, μια καινούρια αρχή με πολλή όρεξη για δουλειά, αλλά και λαμπερά γενέθλια. Όπως τα γενέθλια του Spetses Mini Marathon, που το προσεχές φθινόπωρο θα γιορτάσει τα 10 του χρόνια. Η Μαρίνα είναι ο άνθρωπος πίσω από το Spetses Mini Marathon, που εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

5 από 6Έχει το τρίπτυχο της επιτυχίας: νέος, ωραίος και ταλαντούχος. Ο τραγουδιστής των INCO μοιράζεται με το People τη συναρπαστική πορεία της ζωής του μέχρι σήμερα και διηγείται ιστορίες με τους διάσημους φίλους του.

6 από 6Το εστιατόριο Stoffa υποδέχεται το 2020 με δύο επιλογές από το μενού που δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να αντισταθεί στον πειρασμό να τις δοκιμάσει.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίγο, Ξεφυλλίστε, People, Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα,ligo, xefylliste, People, gianni vardi, natasa skafida