Μάρω Κοντού: «Δεν έκανα παιδιά γιατί δεν μπορούσα»

11:16 14/1/2020 - Πηγή: People

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε τη Δευτέρα 13/01 το βράδυ η Μάρω Κοντού. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον ένα και μοναδικό της γάμο με τον Αριστείδη Καρύδη Fuchs, αλλά και τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον λόγο, η Μάρω Κοντού ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρη:

«Δεν

μπορούσα να κάνω παιδιά, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μού είπε: «Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια». Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μού είπε και μια πολύ σημαντική φράση: «Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω»».

Της έλειψε ότι δεν έκανε ποτέ παιδί; «Το είχα «φορέσει» τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει. Έχω ανίψια, δεν μου λείπουν τα παιδιά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Μάρως Κοντού στο video παραπάνω >>>

Keywords
Τυχαία Θέματα