Μετακόμισε στο σπίτι του άντρα που γνώρισε online και λίγους μήνες μετά βρέθηκε νεκρή

14:02 1/10/2019 - Πηγή: People

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Χέιλι Λόρενζεν άρχισε να μιλάει με τον 32χρονο Φίλιπ Γουόλτερς στο Facebook. Οι συζητήσεις τους έγιναν καθημερινές και φαινόταν να αρέσουν πολύ ο ένας στον άλλο. Όσο όμως και να υπάρχει ένα τέτοιο συναίσθημα, δεν μπαίνεις στην διαδικασία να μαζέψεις τα πράγματά σου και να μετακομίσεις με έναν άνθρωπο που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά και η μόνη σας επαφή είναι…διεπαφή.

Η Χέιλι λειτούργησε πολύ με το ένστικτο και αποφάσισε να πάει να μείνει από την Πενσυλβάνια στο Όρεγκον, στο σπίτι του Γουόλτερς

στην Mill City. Λίγες βδομάδες μετά η Χέιλι είχε εξαφανιστεί. Τον Δεκέμβριο του 2018 ο Γουόλτερς τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει ότι η 24χρονη αγνοείται.

Μέχρι τον περασμένο Ιούλιο δεν είχε βρεθεί κανένα ίχνος της. Τότε ήταν που ξεβράστηκε το πτώμα της σε ένα ποτάμι κοντά στην περιοχή που έμενε. Αυτομάτως ξεκίνησε η αναζήτηση του ανθρώπου που τη δολοφόνησε. Ο Γουόλτερς θα έμπαινε σίγουρα στους υπόπτους, αλλά όχι ως ο βασικός ύποπτος.

Ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν κάποτε ζευγάρι με τον Γουόλτερς, έβαλε τον Γουόλτερς σε θέση μοναδικού υπόπτου. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο 32χρονος έχει τα χαρακτηριστικά ενός δολοφόνου και η αστυνομία του απήγγειλε την κατηγορία για ανθρωποκτονία. Η δίκη του θα ξεκινήσει το Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα