Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία: Το BBC μας συστήνει ξανά τον Εμπενίζερ Σκρουτζ [trailer]

16:58 5/11/2019 - Πηγή: People

Είναι η πιο κλασική ταινία των Χριστουγέννων. Ο άπληστος και φιλοχρήματος Εμπενίζερ Σκρουτζ που σιχαίνεται τις γιορτές, ιδίως αυτές που τον αναγκάζουν να βγάζει λεφτά από την τσέπη του, βιώνει τη βραδιά των Χριστουγέννων την αλλαγή του εαυτού του. Κι αυτό το κάνει ύστερα από την επίσκεψη τριών φαντασμάτων. Το φάντασμα των περασμένων Χριστουγέννων, το φάντασμα των φετινών και το φάντασμα των μελλοντικών Χριστουγέννων.

Το BBC θέλησε να δώσει μια νέα

πνοή σε αυτό το χριστουγεννιάτικο παραμύθι και το κάνει σε μορφή μίνι σειράς τριών επεισοδίων. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Γκάι Πιρς στον ρόλο του Σκρουτζ, ο Άντι Σέρκις στο ρόλο του φαντάσματος των περασμένων Χριστουγέννων και ο Τζο Άλγουιν, σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, στο ρόλο του Μπομπ Κράτσιτ. Στη σειρά θα εμφανιστεί και ο Τομ Χάρντι που είναι ένας από τους παραγωγούς μαζί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε μια εκδοχή που μοιάζει πολύ καλύτερη από την ταινία, κι αυτό οφείλεται κυρίως στον Άντι Σέρκις που είναι απόλυτα ταιριαστός με τον ρόλο. Σίγουρα παίζει ρόλο κι ότι στην παραγωγή βρίσκονται οι άνθρωποι του Peaky Blinders, με την αισθητική τους να είναι εμφανής σε αυτό το trailer.

Το Christmas Carol θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο BBC One τις μέρες γύρω από την 25η Δεκεμβρίου


Keywords
Τυχαία Θέματα