Μίκαελ Σουμάχερ: Βαριές κατηγορίες προς τη γυναίκα του από τον πρώην μάνατζερ του

16:24 12/11/2019 - Πηγή: People

Από τα Χριστούγεννα του 2013, όταν και έγινε το τραγικό ατύχημα όπου ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του σε ένα κομμάτι πάγου και έμεινε παράλυτος, μέχρι και τα πρώτα 2-3 χρόνια, οι πληροφορίες για την κατάσταση του ήταν σχεδόν καθημερινές και αντικρουόμενες. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο σχετικά με την κατάστασή του. Το το μόνο που γνωρίζουν όλοι είναι πως βρίσκεται σε κώμα. Συμβαίνει όμως όντως αυτό;

Η αμφιβολία δεν προέρχεται

από εμάς, αλλά από τον πάλαι ποτέ μάνατζερ του Μίκαελ και του αδελφού του Ραλφ Σουμάχερ. Ο 77χρονος σήμερα Γουίλι Γουέμπερ μίλησε σε ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ και άφησε σοβαρές αιχμές για τη συμπεριφορά της γυναίκας του Κορίνα.

«Θα ήθελα να ξέρω πως πάει και να σφίξω το χέρι του ή να χαϊδέψω το πρόσωπό του. Αλλά δυστυχώς αυτή μου η επιθυμία έχει απορριφθεί από την Κορίνα. Φοβάται ότι θα δω την πραγματικότητα και θα την αποκαλύψω στον κόσμο. Πιστεύω ακράδαντα στην ανάρρωση του Μίκαελ γιατί είναι μαχητής. Αν υπάρχει μια πιθανότητα, θα την εκμεταλλευτεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι αυτό το τέλος. Προσεύχομαι για εκείνον και είμαι σίγουρος πως θα τον ξαναδούμε».

Από το 2014 ο Μίκαελ Σουμάχερ δέχεται επισκέψεις από μετρημένους ανθρώπους και είναι πολύ κοντινοί φίλοι, στους οποίους δεν επιτρέπεται να μοιραστούν τίποτα. Τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του είχαμε τον Σεπτέμβριο, όταν κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Σουμάχερ να βρίσκεται στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού στο Παρίσι για να του γίνει μετάγγιση κυττάρων, με μια νοσοκόμα να δηλώνει στα μέσα πως είχε σίγουρα τις αισθήσεις του ο Σουμάχερ. Την ίδια στιγμή υπάρχουν αναφορές ότι από τις αρχές του χρόνου ο εγκέφαλος του λειτουργεί και παρακολουθεί με τον φίλο του Ζαν Τοντ που τον επισκέπτεται, αγώνες Formula.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίκαελ Σουμάχερ, Βαριές,mikael soumacher, varies