Ναταλία Δραγούμη: «Ευτυχώς δεν μου έχουν μοιάσει τα παιδιά μου»

22:16 11/7/2013 - Πηγή: People

Γνωστή για τα σίριαλ αλλά και για τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε. Τώρα μπορεί κάποιος να τη δει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στην παράσταση Το Μήλο. Η Ναταλία Δραγούμη δίνει συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, εξομολογείται ότι δεν της έχουν μοιάσει τα παιδιά της και μιλάει για την παιδική της ηλικία.

Αν αναρωτιέστε πώς ήταν η ίδια παιδί, η Ναταλία απαντάει: «Μου άρεσε πολύ να εξερευνώ με τους φίλους μου εγκαταλειμμένα σπίτια, πράγμα εξαιρετικά επικίνδυνο , γιατί μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μας

πέσει το ταβάνι στο ταβάνι ή να πατήσουμε ένα σάπιο ξύλο και να βρεθούμε στον κάτω όροφο. Πήγαινα πολύ συχνά στη Βίλα Καζούλη, πολύ πριν ανακαινιστεί και χανόμουν στα υπόγεια με τις καταπακτές. Είχα βάλει στοίχημα κιόλας να πάω και νύχτα κάποια φορά, αλλά δεν το έκανα ποτέ. Φοβόμουν. Αλλά ταυτόχρονα ο φόβος με γοήτευε. Όταν πηγαίναμε τα καλοκαίρια με τους γονείς μου στην Αίγινα, μου άρεσε πάντα να περνάω με το ποδήλατο μου μπροστά από το νεκροταφείο».

Διαβάστε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

Όσο για τα παιδιά της δηλώνει η ηθοποιός: «Ευτυχώς τα παιδιά μου, ο Φίλιππος και η Κλειώ, δεν μου έχουν μοιάσει καθόλου σε αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ συνετά παιδιά και έχουν την αίσθηση του κινδύνου».

The post Ναταλία Δραγούμη: «Ευτυχώς δεν μου έχουν μοιάσει τα παιδιά μου» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα