Ναταλία Δραγούμη: «Εγώ με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδιά»

01:05 15/7/2013 - Πηγή: People

Είναι από τα ζευγάρια που δεν συνηθίζουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τις προσωπικές τους στιγμές. Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για τον Έντι Ρόμπερτς, την αρχή της γνωριμίας τους και το πρώτο ραντεβού.

Δείτε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: «Ευτυχώς δεν μου έχουν μοιάσει τα παιδιά μου»

Το ζευγάρι καταρρίπτει το μύθο ότι το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι τέλειο για να πάνε στη συνέχεια της σχέσης τα πράγματα καλά. «Το πρώτο ραντεβού ήταν στο Casa di Pasta στο Κολωνάκι. Επειδή ο Έντι είναι

πολύ ψηλός, δεν χωρούσαν τα πόδια του κάτω από το τραπέζι και όλο το βράδυ άλλαζε συνέχεια θέση, προσπαθώντας να βολευτεί.(Γελάει). Είναι μία ιστορία που αρέσει πολύ στα παιδιά μας και μας ζητάνε να τους τη λέμε ξανά και ξανά, δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ! η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: «Ναταλία Δραγούμη: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

Όσον για το πότε συνειδητοποίησε ότι είναι ο άντρας της ζωής της, η Ναταλία Δραγούμη εξομολογείται: «Αυτό που μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό, όταν είδα και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στην κόρη του ήταν: εγώ με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδιά. Όταν έμεινα έγκυος , δεν είχαμε προλάβει καν να προσγειωθούμε από το σύννεφο στο οποίο βρισκόμασταν».

Η Ναταλία Δραγούμη δηλώνει ότι δεν ξέρει το μυστικό για την τέλεια σχέση. Όμως εκείνη ακόμη μετράει τα λεπτά για να βρεθούν και θέλει να είναι συνέχεια μαζί.

The post Ναταλία Δραγούμη: «Εγώ με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδιά» appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
εντι ρομπερτς βιογραφικο, δραγουμη antras
Τυχαία Θέματα