Ο Άνταμ Λεβίν άλλαξε ξανά τα μαλλιά του – Δείτε την πολύ extreme επιλογή του

15:48 25/9/2019 - Πηγή: People

Όταν είσαι ο Άνταμ Λεβίν, καμία αλλαγή στο look σου δεν σε τρομάζει. Μέχρι και πολύχρωμο κεφάλι μπορείς να έχεις. Ο τραγουδιστής των Marroon 5 είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σέξι άντρες παγκοσμίως και γι΄αυτό δεν ασχημαίνει οτιδήποτε κι αν κάνει στα μαλλιά του ή γενικά στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ένας οποιοσδήποτε άλλος πιθανότατα δεν θα ήταν ωραίος με το νέο του look. Όχι μόνο άσημος, αλλά και διάσημος. Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για παράδειγμα δεν θα ήταν ωραίος με αυτή την ιδιάζουσα μοϊκάνα.

Ο

Άνταμ Λεβίν όχι μόνο ξύρισε τα 3/4 της κεφαλής και της χαίτης του. Όχι μόνο έκανε cron braids στο κεφάλι του. Αλλά άλλαξε και το χρώμα σε ξανθό. Πιο extreme makeover απ΄αυτό δε γίνεται. Στο στόρι που παρουσίασε την αλλαγή, είναι με το μπουρνούζι και ποζάρει με μια γκριμάτσα που αυτός ήθελε να την κάνει χιουμοριστική, όμως το πρόσωπό του είναι φτιαγμένο μόνο για το σέξι. By default.

Σε επόμενο στόρι τον είδαμε να κάνει και κάμψεις με αλυσίδες περασμένες στην πλάτη του. Ο Λεβίν έγραψε μάλιστα για πλάκα ότι «δεν είναι ο The Rock, συγγνώμη για τη σύγχιση», αναφερόμενος στον Ντουέιν Τζόνσον που κάνει συνήθως τέτοιες αναρτήσεις.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεβίν επιλέγει ένα αρκετά εκκεντρικό στυλ. Πριν λίγους μήνες τον είχαμε δει έτσι.

View this post on Instagram

Sharp.

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on May 14, 2019 at 9:30am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα