Ο δολοφόνος της βιολόγου προκαλεί ανατριχίλα με τις λεπτομέρειες της αποτρόπαιης πράξης του

19:35 19/7/2019 - Πηγή: People

Φρίκη και σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έδωσε στο ανακριτή σήμερα ο 27χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

Ενώ στους δημοσιογράφους εμφανίστηκε σιωπηλός και απαθής, ενώπιον του ανακριτή, παραδέχθηκε ότι  ενώ παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορές – και μάλιστα ακόμη κι ενώ η γυναίκα είχε πια ξεψυχήσει…

Όπως είπε εκείνη την ημέρα αναζητούσε μια γυναίκα για να συνευρεθούν ερωτικά και όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η άτυχη βιολόγος έπεσε στα γόνατα και

προσπαθούσε να συνέλθει από τον πόνο, όταν την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο.

Ο 27χρονος Παρασκάκης, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο Χανίων και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν μετανιώνει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο Παντελής Ζέλλιος, δικηγόρος του δράστη.

ΠΗΓΗ: CretaLive

Keywords
Τυχαία Θέματα