Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου αποκάλυψε ότι συζητά με το Netflix για να κάνει ταινία

12:48 27/11/2019 - Πηγή: People

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η επαφή Ελλήνων καλλιτεχνών με το Netflix, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και η παρουσία του ελληνικού παραρτήματος της πλατφόρμας. Μετά τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Σπαλιάρα, έρχεται ακόμα ένας να αναπτύξει σχέσεις με την πλατφόρμα, έστω και σε στάδιο συζητήσεων. Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης ξάφνιασε λέγοντας σήμερα το πρωί στο Ευτυχείτε ότι είναι σε επικοινωνία με την πλατφόρμα.

Ο 23χρονος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και

του Θεόδωρου Μανωλίδη, σπουδάζει σκηνοθεσία κινηματογράφου και ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ότι έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της εταιρείας από την Αμερική και έχουν προτείνει ένα σενάριο με στόχο να πάρει έγκριση για να γίνει ταινία.

«Πιστεύω ότι και οι δυο γονείς μου έκαναν ότι έκαναν μόνοι τους, με τον δικό τους κόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μιμηθώ και γω. Δεν περιμένω μέσω του ονόματος μου να αναδειχθώ, να το εκμεταλλευτώ, απλά προσπαθώ να χαράξω τον δικό μου δρόμο όπως έκαναν και εκείνοι. Σπουδάζω σκηνοθεσία κινηματογράφου, ενώ δεν κοιτάω επαγγελματικά να γίνω ηθοποιός. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με κάποια άτομα στην Αμερική και το Netflix σε πολύ βασικό βαθμό για να κάνουμε μια ταινία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευγενίας Μανωλίδου, Netflix,evgenias manolidou, Netflix