Ο Κόλιν Φάρελ θα είναι ο επόμενος Πιγκουίνος στη νέα ταινία Batman

19:57 8/1/2020 - Πηγή: People

Μια πολύ ιδιαίτερη μίξη καστ έχουν φτιάξει οι άνθρωποι της Warner Bros. για το σύμπαν της DC και πιο συγκεκριμένα για την επερχόμενη ταινία Batman που θα πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον και θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς. Πέραν του Πάτινσον που έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις ως προς το αν είναι σωστή ή όχι η επιλογή του, έχουμε την Ζόε Κράβιτζ στον ρόλο

της Catwoman, τον Τζον Τουρτούρο ως Καρμάιν Φαλκόνε, τον Πολ Ντάνο ως Riddler και εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε και τον villain της ταινίας.

Ο Κόλιν Φάρελ μπαίνει στο καστ της ταινίας που θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2021 και θα ενσαρκώσει έναν θρυλικό κακό της μυθολογίας του Batman, τον Πιγκουίνο. Είναι ένας ρόλος που σημαδεύτηκε από τον Ντάνι ΝτεΒίτο και πιο πρόσφατα από τον Ρόμπιν Τέιλορ στη σειρά Gotham. Ο Κόλιν Φάρελ έχει αρκετά πράγματα για να του προσάψει το κοινό στο πρόσφατο παρελθόν του, όπως η δεύτερη σεζόν του True Detective, και σίγουρα υπάρχει μια αμφιβολία προς την επιλογή του.

Για τον ρόλο του Φάρελ δεν υπήρξε ανακοίνωση, αλλά υπήρξαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα που διέρρευσαν και τον δείχνουν με πλατινέ μαλλί και μια ομπρέλα στο χέρι που είναι το όπλο του Πιγκουίνου. Η νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021 θα είναι ένα νουάρ δράμα όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός Ματ Ριβς.

pic.twitter.com/lLZ2L4CtHm

Wade Gravett (@WadeGrav) January 6, 2020

A few more…… pic.twitter.com/4bB5wuy76N

Wade Gravett (@WadeGrav) January 6, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα