Ούτε Αμερική, ούτε βραδινή εκπομπή: Αυτό μοιάζει να είναι το επικρατέστερο σενάριο για το επόμενο βήμα της Μενεγάκη

15:57 8/2/2020 - Πηγή: People


Το  σίγουρο είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει τη σεζόν στον Alpha και αποχωρεί από το κανάλι. Το καθόλου σίγουρο είναι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της μετά την αποχώρησή της.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι η παρουσιάστρια δεν φεύγει απλά από τον Alpha, αλλά και από την τηλεόραση, ενώ ακούστηκε ότι έχει προγραμματίσει ένα μεγάλο

ταξίδι στις H.Π.Α, στα πλαίσια του διαλείμματος(;) της.

«Η Ελένη Μενεγάκη αφήνει την τηλεόραση και φεύγει για την Αμερική»

Άλλο ένα σενάριο από αυτά που ακούστηκαν- κι η αλήθεια είναι ότι έχουν ακουστεί κι άλλοτε- είναι ότι η Ελένη ενδέχεται να επιστρέψει τηλεοπτικά με βραδινή εκπομπή- show.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, υπεύθυνο ρεπορτάζ του TV Έθνος, που μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», κανένα από τα δυο αυτά σενάρια δεν επιβεβαιώνεται. «Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει σίγουρα την τηλεοπτική της καριέρα, μένει να δούμε με ποιον τρόπο και σε ποιο κανάλι και με ποιες συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Παρά τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει σε άλλο κανάλι σε βραδινή ζώνη, πρώτη της προτίμηση θα είναι καθημερινό πρόγραμμα είτε στην πρωινή είτε στη μεσημεριανή ζώνη».

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο video από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» παραπάνω >>>

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ούτε Αμερική, Αυτό, Μενεγάκη,oute ameriki, afto, menegaki