Πασαρέλα για όλους: Ποια θα είναι η πιο καλοντυμένη;

13:41 16/7/2013 - Πηγή: People

Θα σε κάνω Μις Ελλάς ε μη γελάς ε μη γελάς. Εντάξει μπορεί να μη σε κάνω τη καλύτερη της Ελλάδας αλλά σου έχω έτοιμη διεθνή καριέρα. Τόσα στοιβαγμένα ρούχα, φωτογραφίες σε blogs και στυλιστικά tips ήρθε η στιγμή να πιάσουν τόπο. Είσαι από αυτές που έχουν πάθος με τα ρούχα; Ήρθε η στιγμή να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις. Μόνο μια κίνηση

αρκεί. Άνοιξε τον υπολογιστή σου και κλείσε εισιτήρια για Λονδίνο. Την επόμενη Κυριακή στη Regents Street θα στηθεί μια πασαρέλα 100 μέτρων (εκεί μεταξύ Apple store και Burberry) όπου θα μπορέσει να περπατήσει το κοινό. Οι δρόμοι αδειάζουν από αυτοκίνητα και γεμίζουν επίδοξα μοντέλα!

City of Westminster και το μουσείο Victoria & Albert ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή για να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα του καθενός. Έξι διαφορετικά shows με διαφορετικές θεματικές ενότητες: streetwear, sportwear, elegance, νυφικά, «τα καλά μας Κυριακάτικα» και ό τι ξέμεινε – όλα θα τα έχει αυτή η πασαρέλα.

Διάβασε ακόμα:H Bottega Veneta ψάχνει για νέο ταλαντούχο φωτογράφο μην κάθεσαι

Από τη 1 μέχρι τις 5 οι κριτές, συμπεριλαμβανομένου του υπεύθυνου προγράμματος του μουσείου - Damien Whitmore, θα πάρουν τις θέσεις τους και θα είναι έτοιμοι να σηκώσουν τις βαθμολογίες τους. Στο τέλος της ημέρας δε, θα ψηφίσουν το καλύτερο στυλ.

Στη πόλη όπου το streetstyle βασιλεύει κάτι μου λέει πως θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο της πιο καλοντυμένης. Πάρτε τηλέφωνα τις μοδίστρες και φύγατε για Λονδίνο. Καλή επιτυχία και καλό ταξίδι!

Υ.Γ. Μη σας ξεγελάσει ο ήλιος, όποιος περπατήσει της Regents Street χωρίς ζιπουνάκι θα το μετανιώσει .

The post Πασαρέλα για όλους: Ποια θα είναι η πιο καλοντυμένη; appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα