Πρωινό mou: Θα μας κάνει συντροφιά και τη νέα σεζόν;

03:05 10/7/2013 - Πηγή: People

Η χαρούμενη παρέα του Πρωινού mou τα πήγε πολύ καλά τη φετινή σεζόν και τα μηχανάκια της AGB έδειχναν πενηντάρια μέχρι και το τέλος, το οποίο καθυστέρησε λίγο λόγω ανωτέρας βίας. Όλοι ανυπομονούν τώρα να μάθουν αν θα συνεχίσουν και του χρόνου.

Το κανάλι έχει ήδη δηλώσει την πρόθεση του να συνεχιστεί η εκπομπή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού People, και το γνωστοποίησε στο τηλεοπτικό δίδυμο μέσω της Έλενας Καλατράβα. Όμως δεν έγινε ακόμη η επίσημη πρόταση, αφού έπρεπε πρώτα

να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων του Mega.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Oι διακοπές που άργησαν μερικές μέρες

Το τηλεοπτικό και όχι μόνο ζευγάρι θέλει να σκεφτεί αν θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη. Ο Γιώργος Λιάγκας κατά καιρούς έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στον ενημερωτικό τομέα. Ο Γιώργος και η Φαίη θα συναντηθούν επίσημα με τον Πέτρο Μπούτο μετά τα μέσα του Ιουλίου και τότε μάλλον θα δοθεί η πολυπόθητη απάντηση για το αν θα υπάρξει συνέχεια στην εκπομπή.

Αν ανανεωθεί το συμβόλαιο των δύο παρουσιαστών, δεν αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω μείωση στις αμοιβές τους. Πέρσι είχαν υποστεί μείωση είκοσι τοις εκατό, ενώ φέτος δέκα τοις εκατό επιπλέον.

The post Πρωινό mou: Θα μας κάνει συντροφιά και τη νέα σεζόν; appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα