Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ζευγάρι στον γάμο του αδερφού του παρουσιαστή

16:19 9/9/2019 - Πηγή: People

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους.

Ο παρουσιαστής του Survivor και η σύζυγος του έδωσαν φυσικά το παρών και μοιράστηκαν στιγμές από την τελετή με τους followers τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

View
this post on Instagram

Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δλδ ). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες. Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις απο αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial! (Outfit και γαμπριατικο by @takisgiannetos ) #brothers #nazisete

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Sep 8, 2019 at 9:38am PDT

«Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δηλαδή ). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες.

Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις από αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’ αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της συλλογής φωτογραφιών που ανέβασε.

Ενώ η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό outfit της. Δείτε τις αναρτήσεις της:

View this post on Instagram

Love is in the air! #feelingfestive #weddingday #panosvoula #reddress Dress by @vassia_kostara

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Sep 7, 2019 at 12:00pm PDT

View this post on Instagram

About last night #loveisintheair . #panosvoula #weddingday #happydays

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Sep 8, 2019 at 9:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα