Σάρα Φέργκιουσον: «Αισθάνομαι άσχημα για τη Μέγκαν Μαρκλ…»

15:52 12/12/2019 - Πηγή: People

Η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson) γνωρίζει καλά τι εστί να είσαι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ο βρετανικός τύπος ασχολήθηκε εκτενώς με τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Άντριου, και η ίδια σχεδόν διασύρθηκε για τις απιστίες της ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η δούκισσα της Υόρκης, λοιπόν, ξέρει πώς νιώθει η Μέγκαν Μαρκλ, που με την άφιξή της στο Παλάτι και τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, δέχεται ανελέητο «σφυροκόπημα» από τον βρετανικό

Τύπο – ενίοτε όχι χωρίς αφορμές. «Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό» δήλωσε η Σάρα για τον εξονυχιστικό έλεγχο που δέχονται ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, σε συνέντευξή της στη Vogue Arabia.

«Πρέπει να είναι δύσκολο για τη Μέγκαν, και μπορώ να την καταλάβω. Νομίζω ότι είναι μοντέρνα και εντυπωσιακή», προσθέτει για τη δούκισσα της Υόρκης και συμπληρώνει: «Ήταν διάσημη και πριν. Είναι σπουδαία. Γιατί δεν μπορεί η Μέγκαν να είναι σπουδαία; Γιατί δεν μπορούμε να την τιμήσουμε;»

View this post on Instagram

‪This evening The Duke and Duchess of Sussex accompanied Her Majesty The Queen and members of @TheRoyalFamily to the annual @RoyalBritishLegion Festival of Remembrance. This special event, which has taken place every year since 1923 at the @RoyalAlbertHall, commemorates all those who have lost their lives in conflicts.‬ • ‪This year’s Festival marked the 75th anniversary of a number of crucial battles of 1944, with a particular emphasis on the collaboration and friendship of the British, Commonwealth and Allied armies who fought them. A unique tribute was given to acknowledge those involved both past and present, culminating in a special parade of some of the last surviving veterans who fought and served in 1944.‬ • ‪Their Royal Highnesses, who last year attended their first Festival of Remembrance together, were honoured to once again pay tribute to all casualties of war and remember those that have made the ultimate sacrifice for their country.‬ ‪#FestivalOfRemembrance ‪#WeWillRememberThem‬ Photo © PA / Royal British Legion

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Nov 9, 2019 at 2:26pm PST

Η Σάρα Φέργκιουσον, μάλιστα, ένιωσε την ανάγκη να δώσει στη Μέγκαν τη συμβουλή της για το πως να διαχειριστεί την αρνητική ατμόσφαιρα. «Δεν το συνηθίζω να δίνω συμβουλές γιατί παρερμηνεύονται, ωστόσο έχω βρεθεί στη θέση της Μέγκαν, και είμαι ακόμα. Πάντα υπάρχει μια διάθεση αρνητικότητας και γίνεται τόσο λυπηρό και κουραστικό. Είναι σκληρό και κακό. Απεχθάνομαι το bullying και πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα για τον πόνο που πρέπει να περνάνε γιατί έχω βρεθεί στη θέση τους».

Η μητέρα της Πριγκίπισσας Ευγενίας και της Πριγκίπισσας Βεατρίκης παραδέχεται ότι ακόμα και τώρα ο Τύπος την έχει στο μικροσκόπιο, ενώ αυτή την περιόδο η οικογένειά της δέχεται ακόμα μεγαλύτερη πίεση με την εμπλοκή του Πρίγκιπα Ανδρέα στο σκάνδαλο Επστάιν. «Είναι φοβερά δύσκολο», περιορίστηκε να σχολιάσει σχετικά η Φέργκιουσον.

Πρίγκιπας Ανδρέας: Η συνέντευξη για τον Επστάιν του γύρισε μπούμερανγκ – Η στάση της Βασίλισσας Ελισάβετ και των μελών της βασιλικής οικογένειας

Keywords
Τυχαία Θέματα