Τα Φιλαράκια: Η «Κάρολ» και η «Σούζαν» εμφανίστηκαν σε αφιερωματική εκπομπή και είναι εντυπωσιακά ίδιες

16:26 23/9/2019 - Πηγή: People

Την Παρασκευή συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς Τα Φιλαράκια στο NBC και πολλές εκπομπές στην αμερικάνικη τηλεόραση είχαν διάφορα αφιερώματα στη σειρά που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή. Κι επειδή με τους 6 βασικούς πρωταγωνιστές έχουμε εξαντλήσει τους συνδυασμούς, στις περισσότερες εκπομπές είδαμε καλεσμένους ηθοποιούς που έκαναν γκεστ αρκετών επεισοδίων στο σόου.

Η πρωινή εκπομπή Today βρέθηκε στο Central

Perk και είχε εκλεκτούς καλεσμένους. Οι τρεις εξ αυτών έπαιξαν σε τουλάχιστον 10 επεισόδια της σειράς και εμφανίστηκαν σε διαφορετικούς κύκλους. Ο τέταρτος ήταν η μίνι έκπληξη αφού έπαιξε σε 2-3 επεισόδια στις πρώτες δύο σεζόν και μετά δεν τον είδαμε ξανά.

H Google γιορτάζει τα 25 χρόνια «Φιλαράκια» με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Ο Έλιοτ Γκουλντ που υποδύθηκε τον Τζακ Γκέλερ, πατέρα της Μόνικα και του Ρος, η Τζέιν Σίμπετ που υποδύθηκε την Κάρολ Γουίλικ, η Τζέσικα Χέκτ που έκανε την Σούζαν Μπαντς και ο Βίνσεντ Βεντρέσκα που έκανε τον Fan Bobby, έκατσαν στον καναπέ και την πολυθρόνα του Central Perk και μίλησαν για την εμπειρία τους από τη σειρά.

Αν κάτι έχουμε να σταθούμε περισσότερο, αυτό αφορά στις δύο κυρίες της παρέας. Η Σίμπετ και η Χεκτ είναι πραγματικά σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω τους. Ίσως και πιο γοητευτικές από τότε.


Keywords
Τυχαία Θέματα