Τάκης Σπυριδάκης: Οι διαφημίσεις του ηθοποιού που αγαπήσαμε

15:37 14/9/2019 - Πηγή: People

Θλίψη έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα  η είδηση του θανάτου του Τάκη Σπυριδάκη που έχασε την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Για τους πιο νέους ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν ο αγαπημένος πρόεδρος των διαφημίσεων γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Η αρχή έγινε όταν το 2011 ο Πρόεδρος «Αγαπούλας» βρέθηκε στη φυλακή με την κατηγορία των στημένων αγώνων και κάπου εκεί ήρθε και η ατάκα “Αγαπούλα, την κουκούλα»!

Ο Πρόεδρος κατάφερε και τα κουκούλωσε και έβαλε στο Μάτι τον Πίου το μαύρο πιστόλι, ναι αυτόν που έβαζε γκολ

από τα αποδυτήρια. Μια μεταγραφή από την ΦανάρΜπαχτσέ

Η διαφήμιση έκανε πάταγο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κι άλλες περιπέτειες του αγαπημένου Προέδρου.

Στη συνέχεια ο  Πρόεδρος θέλει να ρίξει το ενοίκιο στο γήπεδο με 2 δικηγοράκια της πλάκας να προσπαθούν να του κάνουν εξυπνάδες. Δεν ήξεραν, όμως με ποιόν είχαν να κάνουν.  O Αγαπούλας έχει υπογράψει συμβόλαια και συμβόλαια. Εδώ και αν πέφτουν βροχή οι ατάκες “Πέσε για να πέσω”, “εμφάνιση Συγγρού” και άλλες πολλές σε μια διαφήμιση – αριστούργημα.

Και μετά ήρθε ο προπονητής της ομάδας για να πάει κόντρα σε ποιόν, στον Αγαπούλα. Ο Αντωνίου για τον Πρόεδρο ήταν αστέρι αλλά για τον προπονητή ήταν γεννημένος για τον πάγκο. Οι ατάκες σε αυτή τη διαφήμιση πέφτουν βροχή με μια απίστευτη στιχομυθία προπονητή – προέδρου και όλα αυτά γιατί; Μα φυσικά για να παίξει ο Αντωνίου που “αλλού κοιτάει και αλλού πασάρει” και μετά ήρθε και ο «Κελεμπίας που κέρδισε επάξια την ατάκα «Αγαπούλα – Πούλα»

Και μετά ο Αγαπούλας έγινε ringtone, και τον Πρόεδρο «Δεν τον αφήνουμε να περιμένει»

Peoplegreece INSTAFEED

Keywords
Τυχαία Θέματα