Θέλετε να παραγγείλετε cocktail από όπου κι’ αν είστε; Πλέον γίνεται μ’ ένα ελληνικό app!

19:03 10/7/2019 - Πηγή: People

Σίγουρα αρκετές φορές σας έχει τύχει να είστε με τους φίλους σας στο μπαλκόνι σας και να λαχταράτε ένα δροσιστικό cocktail ή να δουλεύετε μέχρι αργά στο γραφείο και να θέλετε να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα πίνοντας ένα mojito. Πλέον εάν το λαχταρήσετε μπορείτε και να το έχετε. Πώς; Με το νέο cocktail delivery

app που λέγεται Flask.

Το Flask σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε το cocktail ή το ποτό της επιλογής σας χαρίζοντας άρωμα διακοπών στις βραδιές σας στην πόλη. Μέσα σε μόλις 25 λεπτά θα μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας το ιδανικό ποτό ή cocktail για εσάς το οποίο θα έχετε επιλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα επιλογών.

Και επειδή μπορεί να θελήσετε να κάνετε refill, το Flask έχει φροντίσει και αυτό για εσάς: Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την παραγγελία σας πόσους γύρους επιθυμείτε και έτσι πραγματοποιείται αυτόματα refill κάθε 45 λεπτά!

Τα γευστικά και χειροποίητα cocktails μπορούν να είναι στον χώρο σας καθημερινά μετά τις 17:00 για να σας χαρίσουν τις πιο ξεχωριστές και δροσιστικές βραδιές όπου και αν βρίσκεστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα