Το βίντεο του Τζέισον Μομόα στο Instagram έκανε έξαλλους τους ακόλουθούς του

17:01 2/11/2019 - Πηγή: People

Ο Τζέισον Μομόα είναι ένας Αβορίγινας, άρα είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στη φύση και στηρίζει κάθε τι προς ενδυνάμωσή της. Τον έχουμε δει κατά καιρούς σε διάφορες δράσεις για το κλίμα. Προσφάτως ήταν στη Χαβάη για οικολογικό ακτιβισμό και μετά σε ειδικό συμβούλιο του ΟΗΕ με νησιωτικά κρατίδα της Καραϊβικής και της Αφρικής. Γι΄αυτό και ήταν ένα μεγάλο σοκ το βίντεο που ανάρτησε.

Στα γυρίσματα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί, το See που προβάλλεται

στο Apple TV, ο Μομόα είναι μαζί με μια αρκούδα Γκρίζλι και μοιράζεται μαζί της ένα μπισκότο, το οποίο μάλιστα το έχει τοποθετήσει στο στόμα του για να το πάρει από εκεί η αρκούδα. Είναι παιχνιδιάρης μαζί της και εκείνη τον γλείφει. Όλα καλά ως εδώ.

Μόνο που μιλάμε για ένα ζώο της άγριας φύσης που ευνουχίστηκε με εξημέρωση, ώστε να χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα ενός ψυχαγωγικού προγράμματος. Ευρισκόμενο μάλιστα μέσα σε κλουβί. Κάτι που συνιστά παραβίαση δικαιώματων του ζώου και κακοποίηση. Άσχετο που πλέον το έχουμε όλοι αποδεχτεί ως δεδομένο σε πολλές παραγωγές.

Γι΄αυτό το λόγο, επειδή μιλάμε για ένα ζώο της άγριας φύσης, ο Μομόα δέχτηκε τα πυρά των ακόλουθών του. Σίγουρα κι ο ίδιος δεν θα σκέφτηκε τον άσχημο αντίκτυπο που είχε αυτή η κίνηση. Αναμφίβολα όμως δεν χρειάζεται και να τον στήσουμε στον τοίχο, μιας και το πρόβλημα είναι της ίδιας της παραγωγής και όχι τόσο του ίδιου.

View this post on Instagram

The things we do for our ART. SEE. Is out. Please watch on Apple TV+. The bear needs to know your scent. So here’s my cookie kisses big guy. Love you tag. Aloha Baba Voss

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Nov 1, 2019 at 11:49am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα