Τομ Χανκς: Γιατί στις Χρυσές Σφαίρες ευχαρίστησε τα 5 του παιδιά, ενώ έχει μόνο 4

14:15 7/1/2020 - Πηγή: People

Ο Τομ Χανκς (Tom Hanks) βραβεύτηκε στις Χρυσές Σφαίρες 2020 με το βραβείο Cecil B. DeMille για το σύνολο της καριέρας του και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη. Εκεί ήταν για να τον χειροκροτήσουν, η σύζυγός του, Ρίτα Ουίλσον, αλλά και τα 4 παιδιά του: οι γιοι του Κόλιν, Τσετ και Τρούμαν, και η κόρη του Ελίζαμπεθ.

Χρυσές Σφαίρες 2020: Η αναφορά του Τομ Χανκς στην Ελλάδα – «Είναι ένας παράδεισος»

Μάλιστα, στον ευχαριστήριο λόγο του, ο 63χρονος ηθοποιός

δεν παρέλειψε την αναφορά στα παιδιά του λέγοντας συγκινημένος: «Είμαι ευλογημένος με μια οικογένεια, που κάθεται εκεί κάτω τώρα. Μια σύζυγο που είναι φανταστική με κάθε τρόπο, που με δίδαξε τι είναι αγάπη. Και πέντε παιδιά που είναι πιο γενναία και δυνατά και σοφά από τον «γέρο» τους».

Αμέσως, λοιπόν, πολλοί αναρωτήθηκαν ποιο είναι το πέμπτο παιδί του Τομ Χανκς, αφού έχει 4: τον Κόλιν και την Ελίζαμπεθ, από τον πρώτο του γάμο με τη Σαμάνθα Λούις, και τον Τσετ και τον Τρούμαν από τον γάμο του με την Ουίλσον.

Η αναφορά, ωστόσο, του Χανκς, όπως αποκαλύπτει το αμερικάνικο People, είναι στη νύφη του, Σαμάνθα Μπριάντ, τη σύζυγο του μεγάλου του γιου, Κόλιν Χανκς. Όπως δηλώνει στο περιοδικό πηγή «θεωρεί τη Σαμάνθα κόρη του». Μάλιστα, με τον γιο του του έχουν χαρίσει δυο εγγόνια, την Ολίβια και τη Σάρλοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα