Τραγωδία στο λούνα παρκ: Έγινε η κηδεία της 14χρονης Σεράινα – Πόνος και θλίψη για την οικογένεια της

15:49 3/9/2019 - Πηγή: People

Τα λόγια για να περιγραφεί η ατμόσφαιρα και το συναίσθημα όσων βρέθηκαν στην κηδεία της 14χρονης Σεράινα που πέθανε σε λούνα παρκ πριν από τρεις μέρες, δεν υπάρχουν. Η οικογένεια της και οι φίλοι της ήταν γεμάτοι από ένα κενό κι από ένα μεγάλο «γιατί».

Δεν υπάρχει ποτέ δίκαιος θάνατος, αλλά στην περίπτωση ενός μικρού παιδιού η αδικία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ειδικά όταν προέρχεται από ένα τεχνικό λάθος σε λούνα παρκ. Η μικρή Σεράινα

έχασε τη ζωή της την περασμένη Παρασκευή στον Αλμυρό Βόλου, εκεί όπου μένει με την οικογένεια της και σήμερα το πρωί στις 11 έγινε η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Εκεί βρέθηκαν αρκετοί συμμαθητές της, ο διευθυντής του σχολείου της κι ένας από τους καθηγητές της που μάλιστα την είχε συναντήσει λίγες μέρες πριν το μοιραίο συμβάν και είχε μοιραστεί μαζί του την ανυπομονησία της για να ξεκινήσει το σχολείο.

Φυσικά οι τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν οι γονείς και τα αδέλφια της, με τον πατέρα της να είναι στην πιο επίφοβη κατάσταση μετά και την εισαγωγή του σε νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την απώλεια της κόρης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα