Τζούλια Μπάρκα: To «αντίο» του Νίκου Μαστοράκη και η συγκλονιστική εξομολόγηση

20:28 28/5/2019 - Πηγή: People

Τη Τζούλια Μπάρκα που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 27 Μαΐου, αποχαιρέτησε με πολύ συγκινητικά λόγια ο Νίκος Μαστοράκης, ένας άνθρωπος που τη γνώριζε καλά.

Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που της είχε κάνει το 2008 στην εκπομπή «12», έξι χρόνια μετά το εγκεφαλικό που την έφερε κοντά στον θάνατο και τελικά επηρέασε την ομιλία και την κίνησή της.

Η ηθοποιός περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες την εμπειρία της από την περιπέτεια της υγείας της- την παραμονή της στην εντατική για τρεις μήνες, την απώλεια της ομιλίας της, την απώλεια της κίνησής της, το μαρτύριο του να δουλεύει η σκέψη σου και όχι το κορμί σου,όπως είπε, τον πόνο που βίωσε στη διάρκεια των φυσιοθεραπειών, αλλά και τον ψυχολογικό πόνο από τους φίλους που της γύρισαν την πλάτη.

«Τρεις φορές σταμάτησε η καρδιά μου, αλλά ήθελα να ζήσω», είχε πει.

Το μήνυμα του Νίκου Μαστοράκη για τη Τζούλια Μπάρκα:

«ΑΝΤΙΟ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΛΗ

Στο «Αργά,» ο Θοδωρής Αθερίδης είχε πει: «Θα γυρίσουμε σελίδα, έτος, περιεχόμενο και πρόσωπο κάνοντας rewind σε μια θλιβερή ιστορία. Τη Τζούλια Μπάρκα του 2002 και τη Τζούλια Μπάρκα του 2008. Ήταν μια ιστορία ανθρώπινης αδικίας για μια γυναικά που ποτέ δεν πείραξε κανένα και την πείραξαν πολλοί. Το 2002 η Τζούλια Μπάρκα, τηλεπερσόνα και celeb των ταμπλοϊντς μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο, έμπλεξε με την αστυνομία, κατηγορήθηκε, απολογήθηκε και στην κουβέντα του 2002 με τον Νίκο Μαστοράκη, απάντησε σε πολύ σκληρές ερωτήσεις. Έγινε σάλος με τα Naked News και το γδύσιμο της καθώς διάβαζε ειδήσεις και μετά, το αναπάντεχο. Ένα κρυολόγημα που έγινε πνευμονία και η πνευμονία έγινε εγκεφαλικό που την άφησε με κινητικά και όχι μόνο προβλήματα. Τα δυο rewind σε ένα (με απόσταση μερικών χρόνων το δεύτερο,) ολοκληρώνουν τη συγκλονιστική ιστορία της Τζούλιας Μπάρκα. Το δράμα μιας ζωής που, ακόμη και σήμερα, κάνει βήματα προόδου.»

Ένα πάνκαλο πλάσμα, η Τζούλια, χτυπημένη και από τον καρκίνο, μας άφησε για να πάει κοντά σε άλλους αγγέλους. Τη δραματική της ιστορία, την αφηγείται η ίδια, στο απόσπασμα από την εκπομπή «12,» αδελφάκι του «Aργά.»»

Keywords
Τυχαία Θέματα